Hirdetés
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ZIDOO médialejátszók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali processzoros kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
VanAzAPénz
tag
Gondoltam hogy nálad ilyen nincs, feltételeztem hogy akkor írtad volna
, de nálam pl van olyan alkalmazás ami másnál anélkül hogy bármit is állítana megy, nekem meg be kellett állítani hogy korlátlan legyen.Az a baj hogy ki tudja mi van még a háttérben, vagy milyen más progi kavarhat még be.
-
jegenye77
addikt
Mindig csinálja. Bármilyen zenét elindítok. Spotify és Apple music ot próbáltam. De olvastam, hogy YouTube nál is akad.
Factory reset és egy hétig jó volt. Utána egyszercsak újra akadt.
Az is érdekes, hogy van, hogy elindítom a zenét majd lezárom a képernyőt, készüléket leteszem az asztalra és kb 10 másodperc múlva megáll a lejátszás. Utána csak elég csak megmozdítani a telefont és újra elindul a lejátszás.
Majd feloldom a képernyőt és elkezd megint akadni de annyira, hogy nem is indul el rendesen még egy perc után se, csak akadozik. -
avlisz80
tag
Tettem ki bár nem gyári de amire kell,jó!
Nem is néztem van e ilyen gyárilag!
Viszont két dolgot vettem észre mostanába!
Az egyik a vízszint elállitódik kamera közben,az elkészült kép elfordul emiatt!A másik dolog hogy néha ki be kapcsol a töltés ha rádugom a kábelt!Hozzáteszem ma jött meg a gyári Honor töltő remélem azzal nem lesz ilyen! 🤔
Ez a kép dolog azért nem fa@a így...
Ilyenkor hiába fordítom el a telefont a meglévő képek sem fordulnak el... -
-
spect80
senior tag
Megjavulni látszik. Tegnapelőtt töltöttem fel, került bele 1 sim, wifi off. tegnap reggel 7kor 88%on volt bekapcsoltam a wifit, ma reggelre 64%, 11 körül tettem bele egy másik simet is és már ezt használom. 46%on áll most.
Nem tudom mi okozta. Remélem nem fog ugyanilyen váratlanul visszajönni mint a pixel 6nál anno -
Aryon87
félisten
Bocsánat, telefonról valo linkmásolás ezek szerint egy f*s..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megnövelt felbontás, egyedi szenzor, finomabb formavilág, csúcskategóriás körítés.
- Külpolitika
- Milyen autót vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Gaming notebook topik
- Fotók, videók mobillal
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tőzsde és gazdaság
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest