Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hiába van április, a hardverek nem tréfálnak
- Milyen monitort vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
válasz
SaNyEe18 #447 üzenetére
az a baj hogy itthon a teljesítmény növelésnek nem igazán van semmilyen -nemhogy kultúrája- de kézzel fogható és reális árú materiális megnyílvánulása...
értsd: korrekt, tisztességes profi kis műhely, ahova az utca embere is betud menni és fizetni és kap is érte korrekt tisztességes szolgáltatást, minőséget és lóerőt meg nyomatékot -
Flashback
addikt
válasz
SaNyEe18 #292 üzenetére
Nahát igen. Csakhát a pénz is közrejátszik. De ez olyan dolog valahol hogy ilyennel lehet hogy csúnyább lesz mint sima felnivel...
Hát inkább marad a te variációd... De ahogy elnéztem azér a gumik sem olcsók rá!! Én annó vettem 2 gumit az Ax-emre 8 ezer forintért. Itt meg egy 15''-ös min 20-25K -
Integra
titán
én megmondom őszintén nem nagyon bántamám azt a motort.
nem tuningra lett kitalálva.
egy b16c vti blokkot már lehet bütykölni, azt érdemes.
én is sokat agyaltam hogy kéne valamit csinálni az 1.4-essel, de rájöttem hogy nem érdemes, egyszerűen nem éri meg.
nincsen arányban a befektetett összeg a ráfordított pénzzel.
tegyük fel hogy a 90 lovas 1.5-ösből csinálsz mindenféle külső apró módosítással 100 vagy talán 115 lovat.
veszel egy 1.5-ös iLS civiet és máris dobhatod ki a tuningos verdát..
az 1.6-os civicekről nem is beszélve -
Integra
titán
-
Integra
titán
ennyire nem vagyok benne, de egy biztos, ezek nem lada vagy vw motorok
borzalmasan percíz szerkezeteket csinál a honda, nem lehet csak úgy ezt meg azt cserélgetni ilyen téren, ez biztos.
azt lehet hogy egy 5gen civic coupe- alá bevágod a komplett ITR motort hajtásláncot, váltót, futóművet, féket és lsd-t, de a motorral már nem lehet játszani -
Integra
titán
nem tudok róla hogy az 5gen civicben volt 1.5-ös 110 lovas motor. lehetséges.
de lajcsi ahogy mondta a 6gen civicben van az 1.5-ös 115 lovas sohc vtec-e motor.
a japán civicet meg úgy értettem hogy, a japánban gyártott civic, mert ugye volt az angliai 5D civic is.
de most hogy utána gondolok, elképzelhető hogy ez a motor még az angol 5 ajtósban is volt.... -
Flashback
addikt
-
Flashback
addikt
Hát igen egy dupla renszer kb 100K +sör a sarki autószerlőnél ha span, de az meg lehet hogy nem tudja úgy belőni a dolgot. Szóval az a legoptimálisabb esetben 150K!
A sportdob az jó mert LE-növekedést okoz (kb1-2%). A végtől pedig szebb hangja lesz hiszen ilyenkor a kipufogó végéből, le kell vágni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hiába van április, a hardverek nem tréfálnak
- Viccrovat
- E-roller topik
- Milyen monitort vegyek?
- Segíti a Xiaomi a rendőrség munkáját a halálos EV-baleset után
- További aktív témák...
- 4db GYÁRI Peugeot 16 -os használt lemezfelnik ajándék dísztárcsákkal Nexen N'blue nyári gumikkal
- Jura Ena 8
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Ford Focus 1.6 ti-vct és-vagy Mitsubishi ASX 1.6 benzin eladó!
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest