-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csadi0011
őstag
Igen, ez a leírás, amit linkeltél, majdnem olyan, mint az az orosz amiről csináltam.
Itt van az orosz leírás amiről csináltam: [link]
Még nem akarok leírást csinálni nektek, mert nekem sikerült eltüntetnem dolgokat a telefonból, és nem tudom, hogy hogyan állítsam vissza teljesen. Ilyen gondokat nem akarok okozni nektek, ezért csak akkor csinálok leírást, ha biztos leszek a dolgomban.
Biztonsági mentést én a gyári recoveryben csináltam. (bekapcsgomb+hangfel gomb egyszerre nyomással bekapcsolni a telefont, és recovery modban inditani, ott backup mentést csinálni)
De abból a leírásból megtudjátok csinálni szerintem, ha bele akartok vágni. Ki kell csomagolni a HOMTOM által feltöltött rendszert. Azt a RAR fájlt. A drivereket fel kell raknotok, aztán az SP Flash Tool-t megnyitni, a scatter loading file-nak meg kell adni a Rar-ban lévő android scatter.txt-t. Beolvassa a ROM-ot és download vagy firmware upgrade módban startolni kell (de semmikép sem szabad format-olni!!!). A telefont kikapcsolt állapotban (akksi ki-be) rá kell dugni és csinálja is.Amúgy 1.1.4 alatt is megjelent a spyware alkalmazások. Magától települt megint 5 alkalmazás....

Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy bontatlan új Sony Xperia 10 VII 8/128Gb fekete színű készülék
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 13 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 85%/p4748
- iPhone 13 Pro 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4745
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4533
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Sony ULT FIELD 1 bluetooth hangszoró
- iPhone 14 128GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest