- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Akciókamerák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Vezetékes FEJhallgatók
- ASUS blog: B650 alapokon
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bluetooth hangszórók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yutani
nagyúr
Új nevet kapott a topic.
-
Yutani
nagyúr
Asszem a hideg zsíroldó a legjobb és legolcsóbb megoldás!
Kerestem több helyen, aztán a legtriviálisabb üzletben találtam meg: a helyi nagy CBA-ban, a vegyi és kozmetikai anyagoknál. Kevesebbe került mint 800 Ft, "Well Done!" a márkája, fehér szórófejes flakonban van.
Elmondható, hogy a 3. áztatásra lejött minden festék, a negyedik fordulóra csak a makacs, sötétszürke foltos darabokat neveztem be, azok most kezdtek ázni. Az eddigi áztatás kb. 2-3 óra volt. A festék egyben, mint egy hűtőborda formájú "takonydarab" vált le a bordákról. Érdekes volt...
A műveletet úgy végzem, hogy befőttesüveg aljára bedobom a bordákat, és rájukspriccelem a zsíroldót, hogy ellepje a bordákat. Óvatosan kell, mert visszacsapódhat, és ez erős lúgos oldszer, nem tesz jót sem a bőrnek, sem a szemnek, szóval csak vigyázva.
Ha leoldódott a festék, felengedem vízzel a befőttesüveget, és a folyó víz mellett öntöm óvatosan kifele az oldószeres vizet az üvegből. Ha jól leöblítettem a bordákat az üvegben, akkor körömkefével kisikálom a maradék szmötyit a bordák közül, és a vizet lerázva-fújva róluk újra berakom őket az üvegbe, amiből előtte kiráztam a vizet. Aztán feltöltöm megint oldószerrel, és áztatom tovább.A fetéktől lemart felület egész jól néz ki, halvány foltosodás csak a ragasztandó felületen van, a teteje úgy néz ki, mintha gyári lenne. Remélem a szürke foltokat is lemarja a zsíroldó, aztán szépek lesznek.
-
Yutani
nagyúr
Spire hűtőbordát fúvattam már, és tökéletes lett. Itt valaki a PH-n megcsinálta vidéken ingyen, még a visszapostát is ő fizette, nagyon rendes volt.
Ezért gondoltam, hogy egy finom szórással meg lehetne csinálni. De ha otthon én is meg tudom csinálni, akkor jobb lenne.
Mindenesetre Pesterzsébeten van egy cég, akik lelúgozzák a cuccot, csak el kell vinnem hozzájuk. -
Yutani
nagyúr
Ma kaptam egy emailt egy cégtől, akik homok- és szemcsefújnak, és azt mondja a levélíró, hogy lúgozással könnyebben megoldható a színezés eltávolítása.
-
Yutani
nagyúr
Üdv mindenkinek!
Érdeklődnék, hogy tud-e valaki olyan embert vagy vállalkozást, aki bevállal kisméretű alumínium hűtőbordákra homokfúvást?
Titan CUV2AB hűtőhöz kapott gusztustalan kék színű memória bordácskákat kellene lefúvatni, hogy szép alu színe legyen. Tudom, nem lesz sima a felülete, de max a talpát kell felpolírozni utána, és máris kész. De talán még azt sem.
Szóval homokfúvó kerestetik, lehetőleg Budapesten!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest