Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zack

nagyúr

válasz BalaNce87 #31 üzenetére

Hosszasan nem reagalnek, mert se eleje, se vege nem lesz, csak az igen eros ferditeseket es tulzasokat tennem helyre. A BC2-vel marc-okt. Kozott jatszottam es lenyegeben a MoH megjelenes miatt adtam el. Voltak dolgok amik idegesitettek, de legnagyobb gond a palyak megunhatosaga volt. Rauntam. Kb. Ennyi tortent. Az mas kerdes hogy ezek utan jott ki a DLC + Vietnam, ami azert par honappal kitolta a jatekidot, de ekkor mar javaban toltam MoH-at. A MoH semmi lenyegi bajom nem volt, csak az uj multi miatt adtam el. Lenyegeben rauntam, de 4 honap es 300 ora jatekido utan ez termeszetes. Kijatszottam magam vele, de inkabb az volt a gond hogy klanon belul visszatertek a MoH jatekosok a Vietnamhoz, igy nem tudtam veluk jatszani. Most is tartom hogy ahol jo volt a ping es nem volt lag, ott jobban szorakoztatott mint a BC2.
    Ennyit akkor a ferditesekrol.
    Okos akarsz lenni megjelenes elott, de ketten akik eddig probaltak, mas a velemenyuk. Jok a hangok-nem jok a hangok.
    Tehat meg kiprobalas utan sem lesz egyertelmu, kinek mi a jo, es mi az ami nem. :U

Új hozzászólás Aktív témák