Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalaNce87
addikt
Néztem róla tegnap jó pár multi gameplayt és hát a háttérzajok nem rosszak, de a fegyvereké az erősen s..r. Túl sok egyedisége nincsen a játéknak a drone nem rossz mondjuk amivel megjelölheted az ellent illetve az a kis lánctalpas robot, de biztos van még pár jópofa cucc. Azt meg még mindig "emésztem" hogy a cod motorját használja, egyáltalán nem erre számítottam, meglepett. A hangulattal nincs gond de ez így most nem ér meg nekem ennyit, szerintem harmar felejthető játék lesz, multi ide vagy oda, ez kb olyan mint moh black ops előtt, kitölti az időt amit nem bírnak kivárni egyesek. A pályák is tetsznek így videókból, az egyetlen értelemes játékmód meg a kijelölt helyek elfoglalása illetve megvédése. Azt mondom nem rossz összeségébe, akinek van fölös pénze rá sima ügy, de nekem szükségtelen, kibírom nem kell nekem annyira nagyon.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Okos Otthon / Smart Home
- Automata kávégépek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen TV-t vegyek?
- Napelem
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- További aktív témák...
- LENOVO ThinkPad T14s Gen 2i touchscreen - i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- LENOVO ThinkBook 13s G2 - i5-1135G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v6, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Apple iphone 13 Mini 128Gb, kártya független, piros színben
- Xbox Series S 512Gb Digital Edition , fehér színben
- T Phone 3 Pro 8/256 22 hónap Gari
- LG 65QNED86A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! CSAK KIBONTOTT Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest