- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- Forrmell.enn
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- iPad topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Aktív témák
-
Macilaccc
tag
Remélem sokak számára hasznos topicot indítok. Jó volna, ha összeszednénk itt a PH-n azon boltok, egyéb helyek címét, ahol a TFT monitort nem csak az ember kezébe adják dobozban, aztán vigye, hanem a boltban kibontják, ráteszik kérésre gépre, és akár egy tesztet is le tud rajta futtatni a kedves vásárló. Ha pedig hibás, akár pixel nem jó, vagy nem olyan képhatásra, színhatásra gondolt, akkor nem bunkózzák le, hanem ajánlanak helyette más típust KEDVESEN!
Mindez szerintem korrektség kérdése, és ma már számos bolt van, ahol ezt lehet kérni, és meg is teszik, nem úgy mint néhány!Sajnos én rosszúl jártam, az idő hiánya miatt olyan boltban vásároltam, ahol nem lehetett próbálni, meg is lett az eredménye, szépen pixelhibás!
Ha vki már vásárolt TFT-t, és engedték a tesztet a helyszínen, akkor írja be ide a címet, mert én tuti ilyen helyen fogok vásárolni, ha ezt eladtam, mert el fogom adni. Számomra zavaró a pixelhiba, de ez mindenkinek szubjektív.
Jöhetnek a címek!
Aktív témák
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest