- Milyen egeret válasszak?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Amazon Fire TV stick/box
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Aktív témák
-
Macilaccc
tag
Remélem sokak számára hasznos topicot indítok. Jó volna, ha összeszednénk itt a PH-n azon boltok, egyéb helyek címét, ahol a TFT monitort nem csak az ember kezébe adják dobozban, aztán vigye, hanem a boltban kibontják, ráteszik kérésre gépre, és akár egy tesztet is le tud rajta futtatni a kedves vásárló. Ha pedig hibás, akár pixel nem jó, vagy nem olyan képhatásra, színhatásra gondolt, akkor nem bunkózzák le, hanem ajánlanak helyette más típust KEDVESEN!
Mindez szerintem korrektség kérdése, és ma már számos bolt van, ahol ezt lehet kérni, és meg is teszik, nem úgy mint néhány!Sajnos én rosszúl jártam, az idő hiánya miatt olyan boltban vásároltam, ahol nem lehetett próbálni, meg is lett az eredménye, szépen pixelhibás!
Ha vki már vásárolt TFT-t, és engedték a tesztet a helyszínen, akkor írja be ide a címet, mert én tuti ilyen helyen fogok vásárolni, ha ezt eladtam, mert el fogom adni. Számomra zavaró a pixelhiba, de ez mindenkinek szubjektív.
Jöhetnek a címek!
Aktív témák
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is/Beszámítok!
- AOC Q27G4XF QHD/180HZ/0,5MS/27
- LG UltraGear 27GS95QE-B Monitor ! / 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC / FreeSync BeszámítOK !
- Rog Falchion Ace bill,Rog Impact 3 egér,Rog XG27ACS-W monitor,ROG xxl egérpad, secretlab monitor arm
- Samsung Odyssey G5 S27CG554EU 27 QHD 165Hz Ívelt Gaming Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 13 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest