- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill legfrissebb, 128 GB-os memóriacsomagja
- Azonnali fotós kérdések órája
- Apple MacBook
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Canon EOS DSLR topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Gubek-Einste #7602 üzenetére
Mamám még mindig az FHB-nál van, mert annyiban tudnak többet egyéb bankoknál, hogy házhoz is jönnek szerződést kötni. Egyébként nincs Token, kell Flash (jó mondjuk ez Google Chrome, Windows Edge esetében beépítve van tehát nem kell külön telepíteni), CIB-nél meg kell JAVA, negyedéves adóbevallásom pillanatáig egészen jól el voltam a CIB-es mobilapplikációval, de akkor jöttem rá, hogy ez kell - igaz kérhetném, hogy kiküldjék postán, de az már pénzbe kerülne, így meg lementem PDF-be, aztán kinyomtatom. CIB-nél a JAVA az egyetlen ami nekem annyira nem szimpi, de így is a többi általam használt bankhoz képest, messze a legjobb. FHB még drága is.
Van direkt nyugdíjas számla. Majdnem 1000 Ft ha nincs csoportos beszedésid. Ha van csoportosod, akkor tényleg 500 Ft alatt van valahol, de amikor megterhelik
FHB-s élmény, és költségek
Mobilapplikációjuk nincsen. Mondjuk a Budapest Banknak sem volt. Az egyik Fapad 0. szint másik Fapad 1. szint
(#7601) GoodSpeed * FHB-s.
Új hozzászólás Aktív témák
Először olvasd el az összefoglalót, ha 0 Ft -os, vagy kedvezményes díjú bankszámlát keresel!
A Topikban a Revolut, (Transfer)Wise, a Megtakarításokkal, és az OTP Bankkal kapcsolatos témákat ne beszéljük meg, mert ezeknek van külön Topikja!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Posta, csomagküldés
- BMW topik
- Linux kezdőknek
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill legfrissebb, 128 GB-os memóriacsomagja
- Windows 10
- Azonnali fotós kérdések órája
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Lumia 950 Szép állapotban
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Eladó Konfig I7-6700 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD RTX2060 6GB!
- Nintendo Switch Lite 128GB Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 19.0.1 + Atmosphere, 3 hónap garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest