Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
szabogabor10 #2661 üzenetére
Közben újra felhívtam a CIB24-et a könyvelési problémával kapcsolatban. Bő 3 perces tudakolózás után kiderült, hogy egy új belső banki rendelkezés szerint a 18 év alatti ügyfelek (októberben leszek 18) néhány műveletet nem tudnak elvégezni neten keresztül, ezek közé tartozik a kártyalimit módosítás is. Én csak azt nem értem, hogy akkor miért intézhetem el ezt könnyedén telefonon keresztül? Az értelmesebb fiatalok telefonon, előszóban is tudnak hivatalos ügyeket intézni. Bár nyilván én is szívesebben intézek el ügyeket neten keresztül, ingyenes, gyors, kényelmes lévén.
Új hozzászólás Aktív témák
Először olvasd el az összefoglalót, ha 0 Ft -os, vagy kedvezményes díjú bankszámlát keresel!
A Topikban a Revolut, (Transfer)Wise, a Megtakarításokkal, és az OTP Bankkal kapcsolatos témákat ne beszéljük meg, mert ezeknek van külön Topikja!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- EAFC 25
- Spórolós topik
- Láncfűrész topik
- További aktív témák...
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/1TB RTX A3000 6GB /2 Millió/
- Eladó használt M2 Mac Mini - 8gb ram, 256 Gb ssd
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 32/1TB RTX A3000 6GB /2 Millió/
- Turtle Beach Recon 70 /// Új // Számla+Garancia
- Eladó Apple Mini 6
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest