- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):
Új hozzászólás Aktív témák
-
cocka
veterán
és okoskodó ügyintézők is vannak.
Akkor hadd okoskodjak én is. A budapesti az kis kezdőbetűvel írandó. Magyarország, magyarországi (-i képzős alapforma, általános iskolai anyag)
Hoppá mégis tudod: kecskeméti
Akkor tárgytalan.
kijött az asztala mögül a hölgy ügyintéző kezet fogni, úgy köszöntött.
És neked ez is egy fokmérő? Tőlem aztán kijöhet az asztala mögül, lehet akármilyen kedves, ha közben kedvesen havi több ezerrel lehúznak a semmire. (mielőtt itt komolyan veszed, nem az Unicreditre értettem, hanem úgy általánosan)
nagy márvány épületű fiókja min. 2x akkora (ahova eleve jó érzés is bemenni), mint pl. a CIB fiókja,
Hát én az épület nagyságától se lennék elszállva. Ha palotában lenne a bank, az se érdekelne, ha drága és folyamatosan lehúz.
Új hozzászólás Aktív témák
Először olvasd el az összefoglalót, ha 0 Ft -os, vagy kedvezményes díjú bankszámlát keresel!
A Topikban a Revolut, (Transfer)Wise, a Megtakarításokkal, és az OTP Bankkal kapcsolatos témákat ne beszéljük meg, mert ezeknek van külön Topikja!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged