Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • axioma

    veterán

    válasz Predator2 #3527 üzenetére

    Lehet, hogy van, de a fiatalok csomagjai eleg spec. eset, max. olyan nezegette vegig, aki maga is erintett, de lehet hogy mas bankolasi szokasokkal.
    Dobd be, hogy mennyi most az eves koltseged, ahhoz mar lehet viszonyitani. Sztem a legtobb bank a fiataloknak egyreszt diakhitelhez, masreszt meg pont hogy attraktiv bankhasznalatra optimalizalva ajanl megoldast. Ha semmi igeny nincs, akkor minden banknal a legalapabb csomag havidijat nezd meg, hogy mennyi, add hozza azt a par dolgot, es kesz.
    Egyebkent ha minden igaz, van ahol a minimalber is eleg a kedvezobb (bar nem nullas) szamlahoz. Vagy adnak kozszferasat. Vagy adnak valamely banki termek mellett kedvezobbet.
    BB-n belul nem kerdezted, hogy nincs-e jobb ajanlatuk? Nekem az remlik, ok pont olyan osszehasonlitast csinaltak egyszer, amiben nyertek, aminel az alig szamlahasznalat miatt lettek jobbak, mint a cib es otp.

    Jut eszembe, a Raiff-nal is van egy olyan szamlam ami ingyen amig meg nem mozdulok, meg az axa-nal is. Ha nagyon keveset bankolsz, a 4-500 Ft alapdijakat siman verni fogja.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák