Hirdetés
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
-
PROHARDVER!
A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):
Új hozzászólás Aktív témák
-
AudioTom
csendes tag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni: nyitni akarok egy devizaszámlát, amire havi szinten érkezik majd pár ezer €. Néhány hónapon belül valószínűleg nyitok egyet Ausztriában is, mert jobban megéri, viszont most sürgősen kellene egy itthoni. Amennyire én tudom, Magyarországon eléggé lehúzósak a bankok, ha devizáról van szó, de mégis: van olyan, amelyik egy kicsit kevésbé akar velem kib..ni?
Az elsődleges szempont, hogy készpénzfelvételkor minél kevesebb legyen az atm használati díj és minél kevésbé fájóan váltson (forintban vennék ki). Valamint, ha pénzt akarok majd utalni róla másik bankba, az se legyen egy vészes összeg. A számlavezetési díj és egyéb költségek annyira nem számítanak, ha az első két szempont rendben van. Bármilyen tipp jól jön, én teljesen zöldfülű vagyok a témában.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Először olvasd el az összefoglalót, ha 0 Ft -os, vagy kedvezményes díjú bankszámlát keresel!
A Topikban a Revolut, (Transfer)Wise, a Megtakarításokkal, és az OTP Bankkal kapcsolatos témákat ne beszéljük meg, mert ezeknek van külön Topikja!
- LEGO klub
- Last Epoch
- Hardcore café
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- iPhone topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro MAX 256 GB Black - 3 hónap Apple szervízgarancia - APCOM - 90 százalékos akku
- MSI Modern 14 B11MOU notebook, ÚJSZERŰ állapotban!!
- Maxra bővített Razer Blade 17 Pro gyönyörű állapotban
- PS5 Digital + 2 Controller + DualTöltő
- TUF Gaming FX706 i7-10870H // 16gb ddr4 // gtx 1650ti (rtx 2050 szint) // 500gb nvme ....stb
- LUMIX DMC-G80HA + 14-140 objektív micro 4/3 MILC, dual IOS
- Asus TUF Gaming FA507NV! Ryzen 7535HS+32GB DDR5+RTX4060! Bolti garancia!
- Xiaomi MI 9T 6/128 Kék, dobozában, eredeti töltőjével, eredeti + 5 tokkal + 1 kijelző védő üveggel e
- Sigma EX 150/2,8 macro hsm (Canon ef)
- Phone 14 Pro MAX 128 GB Deep Purple - 3 hónap Apple szervízgarancia - APCOM
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G4: i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 7600K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest