Hirdetés
- Samsung LCD és LED TV-k
- Bejelentette a következő EPYC generáció gyártástechnológiáját az AMD
- OLED monitor topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Steam Deck
- Hobby elektronika
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
-
PROHARDVER!
A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Huroq
senior tag
A jobb alsó sarokban lévő hologrammos matricát. Látszott hogy volt ott valami, de a fény visszaverő képessége már nem volt meg. Döntögetni kell a kamera előtt, hogy látszanak e. A fényképen lévő megvolt. Nem tudom, hogy kopott le észre sem vettem. Amúgy hót vicc ez az azonosítás. Jogsit, útlevelet bármit tudtam volna mutatni extraként, de semmit sem lehetett csak személyi. Fő állásban terrorista vagyok és minden iratomat hamisítom.
Új hozzászólás Aktív témák
Először olvasd el az összefoglalót, ha 0 Ft -os, vagy kedvezményes díjú bankszámlát keresel!
A Topikban a Revolut, (Transfer)Wise, a Megtakarításokkal, és az OTP Bankkal kapcsolatos témákat ne beszéljük meg, mert ezeknek van külön Topikja!
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó
- Újszerű Dell 34 -es hajlított kijelző - 3440x1440px / 100Hz / USB-C 65W töltéssel (S3423DWC)
- Újszerű, egyszer kipróbált Zoom LiveTrak L-8 többsávos kompakt keverőpult
- Új, egyszer kipróbált Asus VivoBook Flip - AMD Ryzen 5/16GB RAM/512GB SSD/ 14 érintőkijelző/Win11
- Használt PC konfig, új gépház, alaplap - Ryzen 5 3600/32GB DDR4/nVidia GTX 1070Ti/256GB SSD/3TB HDD
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest