Aktív témák
-
Volki
csendes tag
Hali!
Akkor még anyi kérdésem lenne hogy ha én most felnyomom rá az új firmware-t és utánna ha netántán valami gond lenne a modemmel akkor visszalehet rakni rá a HU-s firmware-t?
Mondjuk én még szerintem várok amik meg nem oldódik ez az óránkénti újrakapcsolódás problémája. Addig meg ott van a windows reconnect-je. -
Volki
csendes tag
Sziasztok!
Ilyen modemem kaptam tegnap én is és sikerült beépnem a modem-be is! A gondom az lenne hogy sehogy sem tudom beállítani az ''Allways On'' funkciót. Le tudná valaki írni hogy hogyan kell? Nem igazán akarom elrontani sem.
Néztem a Connection menüt de sehogy sem tudtam Bridge -ről átállítani semmire, mivel nem jelnik meg semmi választható. Gondolom itt kellene átállítani pppoe -re ha jól tudom. Vagy nem?
Köszi!
Volki
Aktív témák
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Space Gray / Szép állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest