Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ASUS notebook topic
- Projektor topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- OLED TV topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vahur
tag
Ami engem halálosan felbasz az az amikor az admin cheatel. Elég régóta CoD-ozok, ugyhogy láttam 1-2 dolgot, el tudom dönteni mi volt a mák vagy a cheat.
Tavaly nyáron például dependensen napi 8-10 órát nyomtam(áldott munkanélküliség).
Sok kis 14 éves admin kurva okosak hiszi magát, hallot valamit a rate 25000-ről,
csak ezt tudják hajtogatni. SZVSZ némelyik azt sem tudja mit jelent, a többi beállitásról nem is szólva.
Azt viszont hogy ő mit csinál hogy ellenőrizzem? Sehogy.Ha valaki jobban lő náluk egyből map restart mert szar a statjuk.
Persze ezek után is szar aztán elkezdenek csíterezni. Ha visszaszólsz akkor kick. Tulajdonképpen csak TDM szerverekre járok, az SD-kre csak meghalni és alázni magam
Én nem vagyok valami nagy skilles gamer csak hentelek, mert az jó. Soxor annyira primitív seggfejek hogy a jó lövőket csiterezik az igazi aimbotos cheatert meg észre sem veszik.Láttam olyat is amikor egy srác Superstar néven aimezett 100/5 volt a statja, másnak 20 fragja volt max, erre az admin elkezdett neki puncsolni hogy álljon be hozzájuk a klánba.Hát LOOOOOOOOOL vazze. Ekkora faszláma luzert.
Másik: Cod UO füst. Sok fasz nem fogja fel hogyha ő a füstben áll és nem lát semmit attól őt más még láthatja. Lelövik és elkezd vinnyogni: csiter, nem is láthattál, füstben voltam. OK vazz biztos igazad van.
SD-ben a legkellemetlenebb a cheater, mert csak egy életed van ugye. Amúgy is kinyírnak hamar, de így még esélyem sincs. És akkor mág az eszét is játsza.
Plusz még elkezd lámázni. Attól vagyok kész.
Egyébként sok nevet ismertem meg és döntő többségük normális, tisztességesen nyomja és nem parasztkodik visszaélve a ''névtelenséggel''.
Ha ezek az emberek egymásután 10-szer lőnek le mert rossz napom van meg amúgy is jobbak nálam, meg sem fordul a fejemben hogy cheatelnek.
Tudnak Lőni és kész.
Érdemes cheat videokat és képeket nézni, hogy az ember tudja mit lát a cheater.
Sok érdekes képet láttam
teszem hozzá.
Na ennyi lenne a reggeli kifakadásom, mindenkinek cheatmentes hentelést kívánok.
GL & HF
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Xbox Series X|S
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Robotporszívók
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- www.olcsogamerpc.hu - Intel i7-12700KF - RTX 3080 - 32GB RAM - 1TB SSD - Z alaplap
- Újszerű Sony PS4 500GB, 1db DUALSHOCK 4 kontrollerrel
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
- ASUS VivoBook S16 S3607QA-PL018W
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest