Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Riasztó topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arnold2
őstag
Hopp! Már lelőtték elöttem a poént! Bocs!!!
-
Cruz
aktív tag
-
Arnold2
őstag
Fogod a billenytyűt és becélzod vele a bekapcsgombot majd kis erő kifejtésével be is kapcsolod vele!!!!
-
Smogus
őstag
Hmm ez érdekes nekem régen a ps2-es optikai egeremnek nem volt semmi baja
nem vílágított kikapcsolt állapotban, a mostani az egy logitech rádios optikai szett és ennek egyfolytában villog a lámpácskája ha ki van kapcsolva a gép akkor is)
De úgy igazából nem zavar, meg azt hiszem ez normális is mert haveromnak is ilyenje van és az is ugyan ezt teszi, az elem eddig még jól bírja -
Cruz
aktív tag
Sziasztok.
Picike off-szerűség
Egy abit ic7max3-on izzítottam be a billentyűzetről bekapcsolom a gépet fícsört.
Jumper át, indul faszán CTRL+F1-re. De ilyenkor a ps2-re dugott (usb átalakítóval) optikai egeremnek nonstop ég a kis piros lámpácskája (mivelhogy a jumper átrakásával áram alá rakjuk). Ezért a ps2-usb átalakítót leszedtem és usb-ről használom. Ok: ha így othagyom a gépet, akkor a kis rágcsálónak nonstop fog égni a ''szeme'', ami hosszútávon nem tesz majd jót neki, az usb-n meg nem megy áram kikapcsolt állapotban...
on -
Bumbi
tag
Na az ahelyzet, hogy van egy abit kt7-e-m és kéne a help, mer' a manualbna nincs túró sem....
thx -
Smogus
őstag
Na ha szöveggel akarod indítani akkor a password-re kell tenni (legalább is nálam de álltalában így van máshol is) ja és ha password van akkor egyértelműen nem fog müxeni a bekapcsgomb
Nekem hot-key-re van állítva és ott lehet választani különbőző billentyű konbinációkat és ezt választottam Ctrl+F1
Szerintem bios frissítésnél az alapbeállítások lesznek, bár már nem is tudom rég volt amikor frissítetem))
-
Smogus
őstag
CSé emberek, nagyon sajna hogy nem voltam, önhibámon kívűl!
na az a lényeg hogy nekem abit nf7-s es lapom van nem olyan mint neked csak elnéztem) bocsi
De a power beállításoknál állítottam be és ott van pár lehetőség, hogy billentyűről egérről vagy hot-key vagy password meg ilyenek és még nem volt bios frissítésem)
-
kíváncsi
őstag
Meg azt negkérdezhetém tőletek hogyha fríssítem az alaplap bios át akkor a régi beállítások megmaradnak?
-
kíváncsi
őstag
Jó reggelt! Smogus azt mondtad neked is ilyen lapod van és hogy meg tudtad csinálni de hogy légyszi segíts! köszi
-
fufi
tag
Áhh, tök jó hogy alapítottátok ezt a topicot! Most egy 2-3 hete cseréltem alaplapot, és a régivel ment a bill.es bekapcs, de az újjal nem. Pedig beállítottam biosban. És itt rávilágítottatok balgaságomra, hogy azt a h*lye jumpert nem állítottam át. A régin alapból át volt és az is asus volt.
Szóval nagyon köszi! -
kíváncsi
őstag
Az a baj hogy nem tudom beállítani a hot keyt vagyis szöveget egyáltalán nem tudok illetve nem tudom hol lehet beállítani három választási lehetősségem van : disabled ; any key ; power key ennyi nem tudom hol van a hot key
-
kíváncsi
őstag
Power management Setupban van power on by ... azt mire raktad ? Power keyre vagy mire? máshol is állítottál valamit? neked milyen biosod van a laphoz frissítetted már? valami mást is beállítottál a power on.. mellett?
-
kíváncsi
őstag
Smogus te vagy az én emberem
hogy csináltad???? hol van neked olyan hogy hot key asusA7N8X em van
-
Smogus
őstag
válasz
-=Sawtooth=- #18 üzenetére
Hmm ez érdekes nekem is ilyen lapom van és én hotkey-el kapcsolom be Ctrl+F1
és mellette faxán müxik a power gomb is! Szal nem tudom
Na csak ennyit akartam hozzá fűzni -
kíváncsi
őstag
ína megcsináltam átraktam a kis jumpert de semmi. Ez pontosan hogy ois van ? a klaviatúra ps/2 re van kötve de hiába nyomgodom a gombokat semmi
mi lehet a baj? elvileg ez nem olyan lenne hogy megnyomok egy gombot és a gép bekapcsol ? meg van egy olyan is hogy power key gondolom ez lenne az ahol szöveget lehet írni de nálam semmi csak kijelölöm. Ti hogy bírtatok megadni hogy pl go ra induljon?
-
kíváncsi
őstag
360 nem 36 Wos
-
kíváncsi
őstag
És az mi ? valamit kötni kell valamire? chieftec 36,W os tápom van
-
kíváncsi
őstag
re all! na megtaláltam a BIOS ban a Power on By PS/2 Keyboard
itt ezt írja : This feature requires an ATX power supply that provides at least 1A on the +5VSB lead . Ez alatt mit értenek mit csináljak? előre thx -
-=Ghost=-
őstag
létezik ilyen abit ic7-g nél is?
és ha igen akkor mondjátok meg jhogy mikyen funkciót keressek biosban
és hogy van e jumper -
gyga
senior tag
hali nekem van olyan bill. amin vam kikapcs gomb. azzal mukodik+a hozzáadott szoftver
és egér kattintásra indul ehhez kell a jumpert átállitani is7-en. de amugy alt+f4 majd K lenyomásával kikapcsol.
-
L@@-Yosh
tag
de gonoszak vagytok
-
-=Sawtooth=-
tag
nalam azt kell beirni, hogy GO
abit nf7s
es gismo jol irjaa power gombra nem reagal olyankor ''
szal hozzaerto csaladtagokat ezzel is tavol lehet tartani
[Szerkesztve] -
Som@
őstag
Legegyszerűbb, hogy fogod a billentyűzetet és a megfelelő sarkával manőverezve megnyomod a Power gombot.
-
L@@-Yosh
tag
és azt hogy csináltad gizmo?
-
Gismo
addikt
Nekem oan, hogy billentyűre is belehet kapcsolni(bármely gomb) vagy hotkey vagy jelszót kell beírni és csak akkor kapcsolódik be. Jelszó használatakor a power gomb erős nyomkodása sem ér semmit.
-
L@@-Yosh
tag
lol
-
L@@-Yosh
tag
És utána már nem is tudom indítani a power gombbal csak a billentyűzettel?
-
L@@-Yosh
tag
Asus A7N8X alaplapom van ok megnézem remélem ez támogatja
-
drwho
tag
És ne felejtsd el a jumpert átrakni ha van!
Ha van akkor a billentyűzetcsatlakozó közelében van 1! -
L@@-Yosh
tag
És azt honnan tudjam hogy támogtaja-e hol lehet megnézni?
-
L@@-Yosh
tag
Sziasztok ezt szeretném meglérdezni ?
előre is thx
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest