- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Asztrofotózás
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
easy...rider
őstag
ebbe nem lehet normális hűtőt pakolni, meg a szellőzés se egy nagy szám, meg VGA is korlátos milyet teszel bele
az enyémbe belefér a Scythe Ninja és a szellőzés is olyan jó hogy passzívan viszi a Phenom II X4 @ 3800MHZ @ 1,350V @ 65C°-70C°
ez a silverstone meg aztán kusza egy ház
-
easy...rider
őstag
válasz Zerdal #28190 üzenetére
Hát nem egyszerű munka
Szerintem papírból csinálj egy sablont ami illeszkedik, mert ezt könnyen tudod alakítani.
Ha ez megvan, akkor tudod hogy mekkora lemezre lesz szükséged.
Szerintem két lemezből tudod csak megoldani, egyből nem igazán, mert nem fogod tudni betenni. de az oldalsóra lehet nincs is akkora szükség, mert az oldallap úgyis lefedi.de ha akarod, akkro két lemez, a végük 1-1 cm-t behajtva, a behajtott részre fúrsz 3-3 lyukat, a gépházon is a megfelelő helyre 3-3 lyuk(elöl hátul), aztán poszegeccsel összefogatod
választhatsz valami vastagabb (2-3mm) alumíniumlapot, mert annak alpból van tartása, de a hajlításnál majd fel kell hevíteni a behajtott részt. a hajlításhoz is kell pár szerszám
valami sablon amibe befogatod, meg egy jó kis kalapács, meg egy gázos melegítő. -
easy...rider
őstag
válasz Moddingboy #28150 üzenetére
Ha viszel kész tervet amit solidwoks-ben, vagy valamilyen cad-ben csináltál, akkor lehet megúszod 10eFt-ból. De lehet lesz 15 is.
Vízsugaras vágással foglalkozó cégeket kérdezhetsz, de ha nincs ismerős valszeg elhajtanak, mert nem szoktak foglalkozni 1 darabos rendelésekkel.Meg ebből a pénzből vehetsz már egy jobb házat, meg ha a jelenlegit eladod, akkor máris bentebb vagy
[ Szerkesztve ]
-
easy...rider
őstag
válasz sestertius #28129 üzenetére
én azt hitem hogy azok a képek az aktuálisak, de akkor lehet tényleg nem láthatóak a frissek.
-
easy...rider
őstag
válasz lizakattila #28107 üzenetére
hi hi hi hi
ez nem az én házam volt régebb?fura hogy összefutottunk
jó dolgokat pakoltál bele!ha érdekel megnézheted az én mostanimat. [link]
[ Szerkesztve ]
-
easy...rider
őstag
válasz szepsy #28095 üzenetére
Lehet meg van törve egy vezeték. Már indulásnál nincs ott a csík vagy eltűnik?
A sípolás szintén lehet azért mert az egyik ventit egy pillanatra nem érzékeli (szintén vezeték törés miatt) és beriaszt.
De az is lehet hogy túl alacsonyra lemennek a ventik fordulatszámai és nem érzékeli már, és ezért riaszt.
Nálam volt ilyen, hogy 500RPM környékén leállt az érzékelés, és azt hitte megállt a venti, riasztott és megemelte a fordulatot.Nem hiszem hogy komolyabb hibája lenne, mert elég egyszerű szerkezetek ezek, nem sok minden tud elromlani benne Az lehet hogy a ezetékek meg lettek gyötörve és meg van szakadva, vagy a forrasztás meggyengült a nyákon.
[ Szerkesztve ]
-
easy...rider
őstag
válasz lalimano #28056 üzenetére
Köszi
Nekem az alaplapomon a mosfeteken voltak öntapadós hűtőbordák, és amikor garoztattam akkor a boltban szóltak hogy a gyári állapotban hozzam be, mert csak úgy tudják érvényesíteni a garanciát. De rendesek voltak hogy szóltak mert a nagyker elutasította volna ha rajta hagyom az öntapadós bordákat.
Szóval ha problémád lenne szerintem leszeded a harisnyákat és úgy vidd gariztatni.
Meg a dugóknál óvatosan bánj a pöckökkel mert érzékenyek[ Szerkesztve ]
-
easy...rider
őstag
válasz easy...rider #28053 üzenetére
-
easy...rider
őstag
Üdv mindenkinek!
Látom szép számmal vannak vállalkozó kedvű emberek, és gyönyörű gépeket láttam a hozzászólásokban.
Én is szeretnék csatlakozni a klubhoz, és bemutatnám a saját kis modifikált gépemet.
Még 90%-os csak a mod, de jövő héten megérkezik a maradék hozzávaló (pár led) és akkor kész leszekAz alap ház az egy Cooler Master Elite 341, Micro ATX-es, Mini torony.
Nagyon jó, szerintem a legjobb Micro ATX-es gépház. (legalábbis ár-érték arányban tuti)
elől - hátul 12cm-es ventiknek helyek, gyorscsatlakozási lehetőség a PCI, a 3.5"-os és a 5.25"-os bővítőhelyeken, elől porszűrő, minden ami mezei usernek kell.
A gépház szélessége maximálisan ki van használva. Ahhoz képest hogy 18.5cm széles, hátul is 12cm-es a venti, ilyet más háznál nem találtam, és belefér a Scythe Ninja 2!Hát a házról ennyit nagyjából. Sokat modoltam rajta, sorban valahogy így:
- A winchester tartó lemezkéket behajtottam, helyette feltettem a vinyót 5.25" helyre
- Belső - külső fekete festés (fémtisztára csiszolás, és festés)
- Bitumenlapok (meredeknek hangzik, de nagyon jó rezgés elnyelő, és direkt erre fejlesztettek)
- Előlap átalakítás:
- A kapcsolókat áthegesztettem máshova
(kicsit jobbra, kicsit lentebb)
- USB, fülhallgató, ... csatlakozókat kiszedtem
- ez egész előlapot összehegesztettem hogy egy lap legyen,
- a DVD meghajtó előlapját is hozzáhegesztettem
(így csak a tálcánál maradt nyílás)
- a DVD burkolatát feketére festettem
- viszonylag síkba hoztam a felületet
(sajna jobban kellett volna, majd egyszer korrigálom)
- és a csatlakozókat is egy darab nagy alaplapi dugóba kötöttem be
(Power, Reset, stb)
- az egész gépet bevontam Karbon mintás levonóval.
(3D Carbon, nagyon élethű)
- és a hűtőre is tettem egyetAmi még hátra van
- ledek az előlapba. a szellőzőrácsnál alap zöld megvilágítás
- ha a vinyó tölt akkor piros világítás a szellőző alatt
(a padló felé, majd a padlón látszódik)
- még a kapcsolókat kell bekötnöm, de a vezetékeket már zsugorcsöveztem,
(power, stb)a jelenlegi állapotról és később a végleges állapotról képek itt találhatók
G A L É R I Aremélem érthetően fogalmaztam és a képeken látjátok majd őket
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest