Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- High-tech fűtőtest? Nem, szellős GameMax ház!
- Apple asztali gépek
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Fujifilm X
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
skyli
senior tag
válasz
hszilard666 #56843 üzenetére
Neem, AMD R9 390
blu79: Az a gyári hűtő. Jól néz ki, de tervezem lecserélni valami halkabbra és jobbra. Ennek még minimumon is van egy kis zúgása és csak kézzel lehet állítani az erősségét 3 fokozatban.
Lehet, hogy 2db Lepa Bol lesz elől, vagy 1 db 20 centis vagy még 2 db vmi más. -
skyli
senior tag
válasz
sestertius #56805 üzenetére
Találtam egy nagyon jó kis leírást/szép kábelezést
Bár úgy se csúnya, ha egyszerűen csak a gép jobboldalára vezetem majd, mint ITT, ITT vagy ITT, és így talán a szellőzés is jobb.
Úgy látszik érdemes rákeresni a házunk nevére + cable management és ötleteket meríteni
-
skyli
senior tag
válasz
sestertius #56801 üzenetére
Arra én is
Kábelezésnél van valami amire figyeljek, vagy hogy érdemes szépen elvezetni? A gépház tetejében elvileg van hely kábeleknek.
-
skyli
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék bekapcsolódni a leendő gépemmel
Ez eddig az első gép, amit teljesen alapoktól én rakok össze (élesben) és az első, amibe minden alkatrészt én választok megSzerintem nem lesz nehéz összerakni. Még a képről hiányzik egy 15cm magas Arctic Freezer i32 félpasszív hűtő, egy félpasszív EVGA tápegység és egy 19db-s 20cm-es piros ledes ventillátor a gyári helyére (az elvileg nem olyan halk működésű és ez nagyobb is). Ezek nem voltak raktáron, ezért várnom kell még kb péntekig. A házba belefér a 30cm-es videókártya is
Elméletileg csak a 2 házventinek lesz hangja netezés/filmnézés közbenEddig tehát itt tartok (üres):
Mini ITX-hez képest nem kicsi
és jól meg lesz tömve
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Revolut
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Politika
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4070Super 12GB GDDR6X Videokártya!
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest