Aktív témák
-
Alan
aktív tag
<off>
Sokéves tapasztalat mondatja velem, hogy a Compaq sajnos nem számítógép. Végigszenvedtem a termékeiket a DeskPro/386sx-től kezdve az Armada laptopokon keresztül a P4-es asztali konfigokig (egy halom típust), mind ipari hulladék.
A létező legdzsunkább alaplapok, olyan RAM, amit boltban árulni sem mernének, selejt merevlemezmeghajtók, a laptopokon fél év után automatikusan tönkremenő billentyűzet, az első speciális partícióra telepített BIOS, eltávolíthatatlan BIOS jelszavak (hiába tudod a régit) és egyéb nyalánkságok, hiba hiba hátán.
Tudom, van akinek működik, én sajnos csupa ilyet láttam.
</off>
Uff. -
Alan
aktív tag
Úgy látom, X-COM nem mondta, de ezt a kulcsot nem mindegy, hogy hol hozozd létre. A regedit bal oldali fastruktúrájában menj el a HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion kulcsig, és azon belül csinálj egy RunServices nevű kulcsot (Edit -> New -> Key). Ezen a kulcson belülre csinálj egy string típusú értéket, nevezd el akárminek, majd az értékének add meg a futtatandó programod teljes elérési útját.
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- EAFC 25
- Steam Deck
- Horgász topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Call of Duty: Warzone
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest