Hirdetés
- Prezentálta az Ultra jelző nélküli új mobil Core generációt az Intel
- Közösen vinné a játékokba a gépi tanulást a Sony és az AMD
- ASUS blog: mesh hálózattal a karácsony is könnyebb
- Az Intel felvázolta mi kell az Arrow Lake-S optimális működéséhez
- Elülső tápos GameMax miditorony született a szellősség jegyében
- Autós kamerák
- Milyen SSD-t vegyek?
- Unigine Superposition Benchmark
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Kompakt és jól szellőző alumíniumházzal indítja a jövő évet az Antec
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
attiati
veterán
hosszabbítóból melyik márkák vállalhatóak be az alsó árkategóriában?
emos, panasonic?
somogyi gondolom nem[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
válasz DonThomasino #89593 üzenetére
-
attiati
veterán
Szerintetek létezik olyan megoldás az alábbiakból, amin nem világít a kapcsoló?
[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
Nem lehet, hogy csak maskepp ertelmezitek?
Tartosan futesre hasznalt nagy teljesitmenyu hofejleszto vs. max 1-2 orat hasznalt szobai hosugarzo esete.
-
attiati
veterán
Ha rajtam kivul meg valaki markas lapos dugvillat keresne, akkor itt tud tippeket kapni:
Famatel (spanyol) es Kopp (nemet) johet szoba:
http://www.schonvill.avasweb.eu/?oldal=1&kat=192Ezeken kivul csak Gao, Tracon es egyeb kinai cuccokat talaltam.
[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
Egy utolso kerdes. (Fuggolegesen) lapos dugvillabol letezik "markas"? (Szekreny moge)
Csak kinait talaltam.
Ezek a lapos konstrukciok ugyanolyan jok, mint a normal meretu tarsaik?
-
attiati
veterán
Beszeltem ma egy elektronikai bolt tulajaval es azt mondta, hogy hosugarzot nem javasolt semmilyen elosztorol hasznalni, vagy legalabbis atdugni mas foglalatokba az eloszton. Mert hogy nagyobb a villaja es kitagitja a rugot az elosztoban es olvadasra hajlamos lesz. Illetve szerinte a hosugarzok felveszik a eloszto teljes 16A teljesitmenyet es nem marad masnak. Mar amennyire laikuskent jol idezem a gondolatait. Ez igy igaz?
[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
válasz xxxjjjkkk #56342 üzenetére
Dehogy akarok kínai vacakot És vitatkozni sem. Azért is jöttem tanácsot kérni, hogy mi a jó minőség és hogy van e jó, kapcsolós, 5 csatlakozós elosztó.
Pjen ajánlotta a Tracon-t is, azért kérdeztem rá újra.
Az általa javasolt Kopp is jó lenne és a Legrand is.
De mindegyikről hiányzik a kapcsoló. Amelyiken van, azok meg már csilli-villi designos darabok 3x-os áron.Legrand 6-os elosztó kapcsoló nélkül 2000 ft.
Kopp 6-o elosztó kapcsoló nélkül: 1800 ft
Legrand kapcsolós (és designos) változata: 6000 ft !!!Tényleg nincs kapcsolós 5-ös szerelhető elosztó, normális áron? (ami fapados, nem forgatható, nem designos, de stabil minőségű)
Most ott tartok, hogy 1500 a vezeték, +500 a dugalj, +6000 az elosztófej. Mindezt a kapcsoló miatt.
(egyébként mi ellen véd, ha le van kapcsolva? Dugaljon nem jó a kapcsoló, mert szekrény mögött lesz)
.
[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
Mi szamit hatarnak?
Nincs 1-2ezer forintert normalis 5os kapcsolos vezetek nelkuli elosztofej?! Azert az eleg durva. Legrand kapcsolo nelkuli van 2ezerert, akkor egy kapcsolo ennyit dragit?
Egyeb csilli-villi funkcio nem kell.
Vezetekre sincs szuksegem.5 eve egy ezer forintos elosztot hasznalok, vezetekestol, csatlakozostol.
[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
még egyszer előhoznám az elosztó kérdést:
ez a tracon vezeték nélküli 6-os elosztó vállalható minőség? (1400 ft)
legrand kiesett, mert ha lehet, akkor kapcsolós kellene
EMOS lenne még 700 ft-ért, de arra nem írtatok semmit, hogy milyen minőség
-
attiati
veterán
Tudnatok meg irni megbizhato elosztofej markakat, ami
kapcsolos
olcsobb
vezetek nelkuliLegrandbol nem talaltam kapcsolos tipust, csak a dragabb tipusokban, ahol mar forgathatoak a csatlakozok, laba van, designos, meg egy csomo szamomra felesleges draga dolog.
Egyebkent ha veszek egy mtk 3*1,5os vezetekbol 7m-t, az mehet hozza? Csak mert mindenhol maximum 5m hosszutattam. 7m kabel nem sok neki?
-
attiati
veterán
Ha van 3 szerelhető hálózati elosztó(fej), akkor melyik a jobb?
Elsőt vagy másodikat készülök megvenni. Mindkettő jó?230V 50Hz 16A (gao)
250V 16A (emos)
250V 50hz 10A (esperanza)leginkább az amper és volt paraméterek érdekelnének
illetve az mit jelent, hogy falra szerelhető egy elosztó?
fel kell fúrni egy akasztónál fogva, vagy hátul van rajta mart profil?[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
"A társasház betápjára lehet tenni tulfesz védőt,olyan 50000ft"
mármint a lakáson kívül? remélem vettek ilyet"Tul fesz jöhet koax,utp,telefon és egyéb kábelen"
csak kíváncsiságképpen kérdezem, hogy ezek ellen mivel védekezel?"Az igazi védelem egy jó biztosítás."
naja, majd átolvasom a lakásbiztosítást. De a vinyóról elveszett érzékeny adatokat nem hozzák vissza -
attiati
veterán
-
attiati
veterán
7 méteres elosztót szeretnék "csináltatni". (Mert mindenhol csak 5 méteres kapható).
ezekből össze lehet szerelni?
lapos hálózati dugó (földelt)ezek közül jó valamelyik (méterre kapható) vezeték?
egyébként miben különbözik ez a túlfeszültség elleni védelmes elosztó és a többi? A többi nem véd ellene?
700 vs 2200 ft -
attiati
veterán
egy hősugárzó mennyit fogyaszt, amikor hideg fokozatban van és csak hideg levegőt fúj?
-
attiati
veterán
Egy szerkezetet szeretnék készíttetni, ami monoton, mély, berregő, altató hangot ad ki (egy hősugárzóhoz hasonlóan) és a fogyasztása ne legyen több 100W. Talán egy ugyanolyan propelleres megoldás lenne a legjobb alacsony fordulatszámmal (a mély hang miatt), csak hőtermelés nélkül, hogy ne zabálja az áramot?
Ez nagy munka lenne? Vállalná valamelyikőtök? Természetesen megfizetem.
(méret, külső nem számít, de ne legyen balesetveszélyes (az éjszakai, felügyelet nélküli üzemelés miatt)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós kamerák
- Nem sietett az EU-s hatóság, 6 éve történt hiba miatt büntette meg a Metát
- Xbox Series X|S
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- DIGI kábel TV
- Autós topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Unigine Superposition Benchmark
- World of Warships