Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Teljesítményvesztést okoz az új NVIDIA App
- Vezetékes FÜLhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
-
PROHARDVER!
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vidual001
tag
válasz Kernel #46403 üzenetére
Nem ilyen duplasorosom van, hanem ez a fajta.
Karácsonyra kaptam, és nővérem egy Tabletet és egy okostelefont nem tud megkülönböztetni, szóval gondolom bement a legközelebbi elektronikai üzletbe, ahol árulnak Ledet, és megvette az 5méteres szalagok közül a legolcsóbbat. De gondolom ők is Kínából szerzik e-bay segítségével, ezért azonos a képen látható távirányító és adapter az enyémmel.
A fő problémám még mindig az, hogyan kellene bekötnöm a jack-et a rendszerbe?
Mert nem hinném hogy a jacken kijövő jel elég erős lenne, hogy szép erősen villogjanak a ledek.MSI GT62VR 6RD Dominator Pro
-
Vidual001
tag
-
Vidual001
tag
válasz krisztianAMG #46399 üzenetére
Azért szeretnék RGB-t használni mert van itthon kb. 2 méter felesleg.
Vezérlőt fogok venni, van is itthon, a linkeden a 3. de jelenleg használatban van.
A bekötésnél én is ezt a rajzot néztem, de 1-1 méteres szakaszra bontanám, azoknak elég a Tip31 által nyújtott 3 Amper?Azt szeretném, hogy maximális szinten világítsanak. (Mint például a jelenleginél betudom állítani a fény erősségét, és az ezen található maximum érték teljesen megfelelne.)
Illetve egy olyan kérdés, hogy ne csak a levegőbe lógjon az egész, valami dobozkát hol tudok venni hozzá, esetleg alaplapot?
MSI GT62VR 6RD Dominator Pro
-
Vidual001
tag
Tiszteletem!
RGB Led szalagból szeretnék zenére villogó Led-et varázsolni.
A kérdésem az lenne, hogyan lenne érdemes nekivágni?
Milyen alkatrészek kellenek.Egy erősítő kondiai miatt hétfőn megyek egy villamossági üzletbe, és arra gondoltam, hogy akkor bevásárolok ehhez a projecthez is
Az elképzelésem a következő:
A számítógépem tápegységéről (FSP Hexa+ 500) működtetném, erről kapná a 12 Voltot. (Áramerősség fontos szempont az ilyen RGB-knél, vagy az nem baj, ha a kelleténél nagyobb?)A 7.1-es hangkártyámról jönne ki a jel, amit ha megkap, akkor villanna fel a Ledsor. Na most kérdés, hogy egyáltalán kell-e állandó pozitív a ledeknek, vagy elég az az impulzus amit Jack-ről kapna?
Mert ha kell neki állandó pozitív, akkor az impulzust adó Jack kábelt a ledek és az állandó pozitív közé kell kötnöm sorosan.
Ha ez a helyzet, ezt milyen relével tudnám megoldani?Már 4. napja böngészem a netet emiatt, sajnos az elektronikai tudásom eléggé gyerekcipőben jár, de azért megpróbálkoznék vele.
Előre is köszönöm a válaszokat!
MSI GT62VR 6RD Dominator Pro
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gitáros topic
- Battlefield 2042
- Formula-1
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Parfüm topik
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest