Hirdetés
- Prezentálta az Ultra jelző nélküli új mobil Core generációt az Intel
- Közösen vinné a játékokba a gépi tanulást a Sony és az AMD
- ASUS blog: mesh hálózattal a karácsony is könnyebb
- Az Intel felvázolta mi kell az Arrow Lake-S optimális működéséhez
- Elülső tápos GameMax miditorony született a szellősség jegyében
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kompakt és jól szellőző alumíniumházzal indítja a jövő évet az Antec
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xmodule
őstag
Hali. Nem tudom jo topikba irok e de volna nalam egy galaxy tab4 10colos amit leejtettek (tokba volt) de ez törtent a kijelzövel. Hang van, touch müködik csak eppen latni nem latni rendesen a kijelzöt. Hatlapot levettem szalagkabel nem mozdult ki. Ez akkor most LCD csere nem? (Tippre a kristalyok vagy valami magaban az lcd panelban elment)
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
Xmodule
őstag
válasz Kernel #58259 üzenetére
Köszönöm szépen. Még annyi lenne a kerdesem, hogyha szeretnek egy biztositekot berakni (gondolom a pozitiv bákelra ami az aksibol jön ki) akkor honnan tudom azt hogy mekkorat kell vennem? Sejtem, hogy kellene tudni a lampa teljesitmenyet? Ez ilyen ledes vilagitas amugy. Meg meg egy extra kerdes jutott most igy eszembe de ez mar lehet hogy komplikalt. Nagyon nehez lenne -e egy fenyerzekelöt beiktatni az aramkörbe, tehat hogy az extra lampak csak nappal vilagitsanak este semmi fele kepen nem.
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
Xmodule
őstag
válasz Kernel #58257 üzenetére
Nem tudom ez a kép mennyire segítség de hátha. Multimeterrel a dioda merő?állásba raktam és az 1- es 2-es száron csipogott ha a ledes oldal felfelé nézett. Akkor gondolom az lehet a kapcsoló es a 3. szál meg ami amúgy pont a Led alatt van akkor meg a Led világítás lehet. Annak a csatinak amúgy más is a színe.
-
Xmodule
őstag
válasz Xmodule #58253 üzenetére
Ha csinálok pár képet a kapcsolorol az segit valamit? Multimeterem van de jelenleg meg vennem kell bele egy elemet meg egy kis biztositékot mert az tönkre ment benne. Apropo biztositek. Ezt irja rajta: F02AL250V. Ez nektek mond valamit? En ilyet nem talaltam az itteni boltokba.
-
Xmodule
őstag
Sziasztok. Lehet láma kérdés lesz de sajnos nem tudom hogy kezdjek neki. Motorra vettem extra lámpát és azt szeretném bekötni egy 2 állású világítós kapcsoloval. Ha valakinek lenne kedve berajzolni nekem a kapcsolast azt nagyon megköszönném. A kapcsolo kis vilagitasa akkor világítson amikor az extra lámpák is
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kompakt és jól szellőző alumíniumházzal indítja a jövő évet az Antec
- Xbox Series X|S
- Futás, futópályák
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Politika
- Hardcore café
- Path of Exile 2