Hirdetés
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Donki Hóte #99996 üzenetére
Nagyon remélem jövő 7re is jut egy kis jóidő nálunk és le tudom tesztelni ideális irányba fordítva, rendesen kilapítva is
. Sajna egyik amazonos vásárló se mért ki konkrét teljesítményszámokat, jó körülmények között azért egy 40W feletti effektív töltésben reménykedem - ez a 100Wh-s powerbanknál ugye egy kb 3 vs 4 órás/"odébbmentanap, elfelejtettem átmozgatni a napelemet, elérte egy árnyék
" kérdés a feltöltésre.
Gondolkoztam amúgy, hogy egy nagyobb panel legyen, de ez pont akkora, hogy bármilyen gyaloggaloppos felállásban tudom vinni magammal és már azért tud értelmezhető teljesítményt leadni. Kivi vagyok, hogy szuperál. "Nehéz" felállásban is fogom tesztelni egy Victron mmppt okossággal és 12V/12Ah LiFePO4 kockával
Új hozzászólás Aktív témák
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Csere-Beszámítás! HP Omen Gamer laptop! I7 7700HQ / GTX 1050Ti / 32GB DDR4 / 250SSD+1TB HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- SzoftverPremium.hu
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest