Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Ton-ton
üzenetére
Ez nem ilyen, ez rövid gombnyomásra is kikapcsol, meg két gombnyomásra is. Illetve mikor hogy gondolja, mert elvileg a rövid gombnyomásra csak a visszajelző ledeket kellene, hogy le-felkapcsolja, és bizonyos idő után azt is teszi.

Hosszú nyomásra meg úgy csinál, ahogy feljebb írtam.
Van olyan powerbankom itthon, ami meg hosszú nyomásra átáll kis áram módba, hogy okosórát meg ilyeneket lehessen tölteni vele és ne kapcsoljon le közben, na ezen ilyen mód sajnos nincs.Amúgy power bank és UPS modulként is van aposztrofálva, mivel töltés közben is képes árammal ellátni, ami rá van kötve, szóval jó kis cucc, pár éve vettem
valamire majd egyszer jó lesz
felkiáltással
Például raspberry-hez szünetmentes tápnak vagy hasonló célból, de mivel van rajta ledes töltöttség visszajelzés, most kapóra jött egy projekthez.
Van ebből olyan változat is (nem nekem), ahol a rajta lévő chip-en van i2c kommunikáció, na ott szoftverből ki lehet ezt kapcsolni meg a töltöttséggel is ki lehet olvasni stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Epson nyomtatók
- Gumi és felni topik
- Építő/felújító topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Autós kamerák
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Eladó egy fekete Yamaha AG03 MKII keverő / külső hangkártya!
- Gigabyte GA-P35-DS4 LGA775 alaplap, Xeon X5450 CPU, 4 GB DDR2 RAM
- Meta Quest 3 (512 Gb) + Elite strap + 3m link kábel
- Hibátlan HP 250 G4 notebook (laptop) eladó
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Silver Titanium- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3933, 98% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Például raspberry-hez szünetmentes tápnak vagy hasonló célból, de mivel van rajta ledes töltöttség visszajelzés, most kapóra jött egy projekthez.
ekkold