Hirdetés
- 

PROHARDVER!
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

válasz

üzenetére
						Sosem csináltam még ilyet, nem éreztem az ilyen mérés szükségességét. Elég sok kazettás magnóm van, sokat új állapotában én magam vettem, de sosem volt olyan, hogy ha az egyiken készítettem felvételt 0 dB-es szintre, akkor az egy másikon halálpontosan 0 dB volt a lejátszási szint, +/- 1 dB különbség mindig volt a készülékek között a lejátszási szintben. Na mindegy, most legalább meglátom, hogy ha nem is 0 dB a kivezérlés, akkor milyen lesz a kimeneti feszültségszint.
A mérésre visszatérve, az rendben van, hogy veszek két darab 50 kohm ellenállást, ráforrasztom őket egy-egy RCA aljzatra, de sajna azt nem tudom, hogy a multiméterem jó lesz-e hangfrekis tartományban AC feszültség mérésére. Hyelec MS89 multiméterem van, remélem, hogy jól mér.
Majd jelentkezem, hogy mire jutottam.

Új hozzászólás Aktív témák
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
 - Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
 - 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
 - BESZÁMÍTÁS! MSI Z490 i5 10400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Enermax 650W
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3435

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

ekkold