Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Projektor topic
- sRGB? DCI-P3? Ez áll a színhelyesség mögött.
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- ASUS ROG Ally
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Valami baja van a tápomnak
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DJ. Ru$y
üzenetére
Ezt csak úgy nem tudod szerintem a váltókapcsolók mellé tenni, bár lehet, hogy csak én nem figyeltem valamire.
Tegyél be egy ilyet, a váltókapcsolók helyére meg egy-egy ilyet: [link] amit hozzá lehet tanítani.
Nem lesz szükséged se szerverre, se központra. Alapvetően a hardveren lévő gombbal lehet a 433MHz távirányítókat tanítani.
Ha felteszed a mobil appot, akkor mindenféle időzítéseket is adhatsz neki. -
atesss
addikt
válasz
DJ. Ru$y
üzenetére
Hát én is azon gondolkodtam, hogy amit leírtam neked működést, arra egy okosotthonos eszköz már talán jobb választás lehetne, mert azokat általában majdnem bármilyen működésre be tudod magadnak programozni. És az elmúlt pár évben sokkal olcsóbbak és nagyobb tudásúak lettek.
Persze lehet akkor ehhez már egy központ is kelleni fog, de úgy aztán tényleg kb. bármilyen funkció megvalósítható, meg automatizálás is stb.
De ez ügyben viszont inkább kérdezz be az Okos Otthonos topicba [link]
Ilyenkor a távirányító célszerűen már nem RF-es lenne, hanem WiFi-s eszköz (leginkább telefon). Így maguknak a távirányítóknak viszont már nem lenne HW-költsége. De a Wifi is felvet gyakorlati problémákat. A másik topicban biztos mondanak neked valami célszerű megoldást.
Maguk a villanykapcsolók még az okosotthonos megoldásoknál is leggyakrabban egy fázist kapcsolnak.
Persze itt most nem az okoskapcsolókra gondolok (ahol maga a kapcsoló és az okosotthonos eszköz kvázi egybe van építve). De okoskapcsoló neked úgysem kellene (mivel meg akarod tartani a régi villanykapcsolóidat).
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Kuponkunyeráló
- A vártnál korábban érkezhet a Xiaomi 17 Ultra
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Projektor topic
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- sRGB? DCI-P3? Ez áll a színhelyesség mögött.
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA T1200 16 2560 1600 Garancia
- Dell Precision 7550 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T1000 FHD
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- BOMBA áron eladó új Microsoft Surface Laptop 4 garanciával! AMD Ryzen 5 /16GB /256 SSD/TOUCH/13.5"/
- Dell Latitude 7420 i7 / 32GB /1TB SSD / FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L520 - i3-2GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Ring 12mm, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
ekkold