-
PROHARDVER!
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hezso
aktív tag
Akkor azthiszem videózunk...
Mert közben tettem egy üres kört.
Kiforrasztottam a konzolból a cuccost, 4kábel jott ki belőle+ment bele 9V+jott ki RF.
a 4kábel: 5Vstab+GNDki
hang+video be
Rácineztem egy rca csatlakozót a GND+Videohoz rákötöttem a 9Vot, beledugtam a kamera videojelét és rákötöttem a TVre! Kerestem itt/ott de nem találtam meg csak mindenféle kék/fehér/zold sercegést.
Attól tartok elszállt benne az 5Vos stabkocka, de nem fogom kicserélni, annyira nem jó. Bízom benne meg tudom szerezni a régi videót!
A sajátnak(videónak) leszedtem a fedelét és megnéztem, ott van a fémkocka, de egy ilyen új már nem jó azthiszem mer:
Ezen már digitálisan állítható(menuben) hogy milyen frekin adja a videot. Úgyhogy tényleg valami régi kell, amin trimmerrel lehet állítani a frekit!
Rajzot megpróbálok szerezni, megnézem milyen bonyolult! Ha nem annyira, akkor megpróbálom elkészíteni, de csak valami gyöngécskét, nem szeretnék tejelni. Nekem kb 50-100 méter fog kelleni, szabadban/lakóházban.
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Milyen TV-t vegyek?
- Google Pixel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Jövedelem
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Windows 10
- További aktív témák...
- Honor Magic V2 5G 512GB / 16GB fekete
- Dell Precision M4700 laptop (i7, 16gb, 256 SSD, Quadro K2000M)
- Unifi UACC-CM-RJ45-MG SFP+ RJ45 10G adapter eladó, majd 2 év garanciával
- ASUS TUF F15 extra hardverekkel - i5 11400H, RTX 3050Ti, FHD 144Hz, 1,5TB SSD, 16GB RAM
- HTC Vive Pro 2 teljes prémium VR szett Valve INDEXEL, garanciális, sok extrával!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3758, 91% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest