- A processzor tokozásán szállítja a memóriát a GMKtec legfrissebb mini PC-je
- Fél évszázados Apple jubileumot ünnepel a 8BitDo ízig-vérig fém billentyűzete
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Szó szerint kifüstöli az AI-t a Közel-Keleten Irán
Aktív témák
-
Gexcube
csendes tag
még valami: a kupont utánvéttel küldöm el annak aki a legtöbbet igéri érte, esetleg képet is tudok küldeni róla
[Szerkesztve] -
Gexcube
csendes tag
Eladó egy hl2 kupon. Kikiáltási ár 5000Ft. Akit érdekel, holnap estig írhat.
-
KBB
tag
up
-
KBB
tag
Üdv!
Engem is érdekelne HL2 kupon, ha valakinek még van.
MS Flight Simulator 2004 - A Century of Flight -ot tudnék adni érte.
4 cd és CDGalaxis-nál 14-ért van. -
hislah
aktív tag
Skacok, sajna elfogyott az összes, kivéve az enyém...
Ha lesz még, akkor írok! -
szapeboy
tag
Nekem kellene egy kupon, ha valakinek van, írjon a szapeboy@levele.com-ra...
-
szeszy
újonc
Vagy két kupon is jó.
-
marking
csendes tag
esetleg az én topicomból vmi cserébe 1 kuponért, esetleg némi kp-val megtámogatva?

http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=96153&arc=f
[Szerkesztve] -
hislah
aktív tag
Van pár eladó kuponom!!!
-
cs őrült
újonc
Hali all! Ha tud valaki original Hl2 kupont az dobjon egy mailt. 5000-ért megveszem.
-
K_ugynok
újonc
Hello mindenkinek kéne kupon sürgösen ha van több is!
DE örülnék egynek is mivel elég késön írok már szerintem!
bármit adok kp-t is bolti ár alatt fizetek -
Atlantis
veterán
válasz
kretenallat
üzenetére
Adataimnál látod.
-
kretenallat
senior tag
válasz
Dravenstorm
üzenetére
eppen azt nem tudja h hasznalt-e...
atlantis irtam egy mailt a megadott cimedre.
[Szerkesztve] -
Atlantis
veterán
válasz
Dravenstorm
üzenetére
Gondoltam, hogy lenne rá kereslet.
-
Atlantis
veterán
Bocs az OFF-ért:
Hadd legyen egy hülye kérdésem: ha van egy HL2 kuponom, hogy lehet megtudni, hogy használták-e már. -
énis vennék 5kért hl2 kupont
benedekco@freemail.hu -
[DoN]$[LeoN]
tag
Jelzem, hogy a kuponnal boltban is ki tudod majd váltani a zsir eredeti dobozos Cd-s fóliás kézikönyves vibrátoros benzimotoros HL2-t ha úgy fog megjelenni... De sztem csak doboz CD+ vmi kanyi Kézikönyv lesz.

-
mokas
csendes tag
CSoki? Megveszem, ha még megvan
-
Fricc
tag
Na akkor elárulom hogy annyi se lesz a HL2 ára, mert többféle verzió lesz megvásárolható, és a legdrágább a mindenféle extrát, sourcera átportolt HL1 et+minden szart tartalmazó GOLD verzió lesz, ami 12e HUF körül fog alakulni... A többi pedig értelemszerűen ezalatt... Multiba a HL úgyis szar
, tehát csak a CS-nek van legálisan értéke, a reital CS -t pedig szerintem 6e huf környékén már vesztegetni fogják boltban CD-sen (nem steamről órákon át tölteni). Azzal meg nem nyersz semmit, hogy az egész HL megvan eredetiben, mert a jobb modok fizetősek lesznek................
Tehát irreálisak a ilyen 5e HUF ért kínált kuponok.... MAX 3ért veszek 1et, de inkább2őért........................
-
csokolade
tag
Van 1 kuponom: 5000Ft

-
Garfield
aktív tag
mail ment
-
linuxfan
csendes tag
ismét ment

-
linuxfan
csendes tag
mail ment
-
linuxfan
csendes tag
van még vkinek eladó hl2 kuponja?
-
I_Am
veterán
-
Gergarian
aktív tag
HL1 kupon?!?

-
Gergarian
aktív tag
Az akár még gyó is lehet!

-
Gergarian
aktív tag
Lesz benne multiplayer?
-
Gergarian
aktív tag
Hm... Ebben lehet valami!

Dehát csaknem így szervezik meg az illetékesek! Mert az nem lenne jó!
Aki tud erről valami infót, az írjon legyen szíves minél előbb!
Köszi! -
Allien
veterán
Ja, szvsz, ez kb reális, hiszen ezt le kell tölteni, ami ugye pénzbe kerül, és ráadásul, igazából nem is eredeti játék, hiszen nem szitázott cd-re kapja meg az illető (hány cd is?), sőt, kiváncsi leszek majd arra a letöltögetésre, ha egyszerre kb. 200-300E ember rákattan a ''mentés másképpen'', magy ''mind letöltése Flashgettel'' gombokra. Ha mégsem sikerül letölteni, reklamálni lehet a sóhivatalban, hiszen nem tudod igazolni, hogy Te vagy jogosult a letöltésre, mivel nem Te vetted azt a vga kártyát, ugyi.

Rosszul gondolom?
-
Youri
veterán
Én 2.000-et adok érte.
-
Allien
veterán
Szvsz, kevés játék van 20 rugó környékén, és mégkevesebb marad ott. Ez tuti, hogy a HL2 sem lesz több 11E-nél, mert szvsz ennyi reális. 20 rugós játék a Microsoft Flight Simulator 2004-je, de a CS CZ-je 7 rugó, és az is friss, aránylag, de a Far Cry is 8-l indult, igaz, vannak roszabb példák, mert a Call of Duty is még 10 rugó.

-
Gergarian
aktív tag
Az a baj vele, hogy ezzel nem a rendes kiadást kapjuk meg, hanem letölthetjük, és azután egy írt CD/DVD mellé kapunk CD-kódot!

-
Mania
senior tag
Nos HL2 kupon eladó!!!(original)
Kikialtasi ara 5000Ft.
21 oraig lehet jelentkezni,aztan aki a legtobbet igeri annak postazom holnap reggel.
Aktív témák
Hirdetés
- Szép! HP EliteBook 855 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -65% AMD Ryzen 3 PRO 4450U 16/256 FHD
- Logitech G923 + állvány (PS5/PS4/PC) újszerű
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- G.SKILL TRIDENT Z RGB 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz F4-3200C16D-16GTZR
- AKCIÓ! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Asus Rog Strix Scar G635LW-RW011W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4675, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest