Hirdetés
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- A Lightspeedre építhet a Logitech új headsetje
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Blu-ray lejátszók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsiguszMaxim
senior tag
Valaki tudna nekem segíteni abban az achivementben amikor egy barát által készített contratot kell játszani?
Az én cimboráim nem igazán szeretik a játékot
-
CsiguszMaxim
senior tag
***SPOILER***
Elejétől kezdve purist módon játszom, silent assasin illetve shadow rangokkal és azt kell mondjam nagyon nehéz így. Azon a pályán tartok, ahogy felrobban szálloda velem együtt.
***VÉGE****
Sokszor rám jön az érzés, hogy ez nem is szórakozás így, mikor 5 perceket várok egy ládában/szekrényben a megfelelő pillanatra, vagy éppen 30-adjára kell betölteni a pályát az elejéről. Amikor csak szó esett a játékról, hogy jön akkor azt hittem, lebutítják gagyi szintre, de mint kiderült nagyot tévedtem

-
CsiguszMaxim
senior tag
Üdv! Létezik, hogy a CPU-m kevés lenne a játéknak? Hiába van a grafikai beállítás mediumra véve (Ati 7770 OC) mégis az olyan helyeknél is ahol folyamatos 70-80 fps van, egy egér körbefordításnál meg meg akadt fél 1 másodpercre a játék. Nagyon idegesítő. Ha egyből leváltok feladat kezelőre, akkor azt veszem észre hogy néha a magok terheltsége eléri a 100%-ot a grafikon alapján. Mit lehetne ezzel kezdeni?
Ja és CPU: Phenom II B55 @ X4 3,2 ghz
Köszi

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- bitpork: Ha Isten létezik...
- Bittorrent topik
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VGA kibeszélő offtopik
- Robotporszívók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
- GEN5!!! 14/12GB/s 1TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest