Hirdetés
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- A Lightspeedre építhet a Logitech új headsetje
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Blu-ray lejátszók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
caprine
senior tag
Jól van, meg lett a megoldás a 200. próba után.
Azért elég érdekes, hogy van amikor újrakezdem a pályarészt akkor nem reseteli ennek a challenge-nek az értékét, pedig a 44-es patch fent van. Mondjuk az is gáz, hogy konzolon máshogy is elfogadja jónak a feladatot a gép, és csupa konzolos videó van fent a youtube-on, na mindegy. -
caprine
senior tag
Sziasztok!
Némi segítség kellene, nyomom a challengeket és az egyiknél megakadtam. Death Factory / R&D / Research and Hidings
Néztem a leírásokat, de nem sok info van, sőt ahogy látom konzolon ez a küldetés más egy kicsit pontosabban a pontozása.
Az én értelmezésemben 15 kutatot mond (18 van a 2 célponttal) és ennél a researcher hidden 7-nél kipipálodik (osonva hátulról észlelés nélkül fojtás és szekrénybe elrejtés), tehát ennyit elég kinyírni nem kell a mind a 15, a researcher pacified gondolom azt jelenti a többieket ne bántsam az unseen pedig azt jelenti, hogy észlelés nélkül fejezzem be a pályát, szerintem ez is megvan, de még sincs kész.
Ötlet? Kinek ment?
-
caprine
senior tag
Sziasztok!
Minden pálya végén ad egy pontszámot a játék. Ez, hogy lehet törölni mert van egy -27.000-es tételem az egyik pályán is szurja a szemem. Hiába játszom újra azt a pályát és kapok 58 ezret, azt nem menti el. Ötlet? Újrakezdeni az egész játékot nem szeretném.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- bitpork: Ha Isten létezik...
- Bittorrent topik
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VGA kibeszélő offtopik
- Robotporszívók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- MSI 17 Pulse FHD IPS 144Hz i7-13700H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4389, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4463, 100% Akkumulátor
- Blackview Link 8 12,7" Tablet
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Azért elég érdekes, hogy van amikor újrakezdem a pályarészt akkor nem reseteli ennek a challenge-nek az értékét, pedig a 44-es patch fent van. Mondjuk az is gáz, hogy konzolon máshogy is elfogadja jónak a feladatot a gép, és csupa konzolos videó van fent a youtube-on, na mindegy.