Hirdetés
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
aizen92
addikt
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Én controllerel toltam végog, mivel én anti shooter vagyok hitmanbe,és megpróbáltam minél kevesebbet fegyverrel pusztítani. ( csak a zongora húr! )
amúgy jó a célzás kontrollerrel is. egy pályán kellett bedugnom a razerem, amikor a csajt kellet legyőzni fegyver párbajban.
próbáltam egér+billentyűvel , de kontroller jobban bejött. főleg mikor mögé lopózol és zongorahúrral elkapod remeg a kontroller tök feelinges. -
CactuS
Arcképgyáros
válasz
BomiBoogie
üzenetére
"Use" gomb a játékoknál a legtöbb esetben "E" vagy "F". 1 gombnyira van a WASD-tól, kézre áll az. Kb az első pálya után meg lehet szokni az irányítást, egyedül a verekedős résznél lehet hirtelen mellényúlni, de azt is csak azért, mert nem gyakran kerül az ember hitmanje ilyen helyzetbe.
Az elején olyan is volt néha, hogy "Human Shield" helyett "execute"-ot sikerült választani. Volt is meglepetés, hogy beadta az animációt, majd megsorozta a hátát szegény kollégának.

Spoiler
Nekem egyébként a legjobban talán az a rész tetszett, amikor a búzamezőn kellett az "apácákat" levadászni. Igazán környezetbarát voltam, újrahasznosítottam a fegyvert, mert 1 szál kést használtam fel az összes áldozathoz. Na jó, a végén a favágó baltát muszáj volt kipróbálnom.

Új hozzászólás Aktív témák

- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Sorozatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Háztartási gépek
- Raspberry Pi
- Bittorrent topik
- Windows 7
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Gamer PC - R5 5600X, RTX 3060ti és 16gb RAM + GARANCIA
- HIGH-END GAMER PC Ryzen 7 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB NVMe - Beszámítás
- Lenovo Tab M11 / TB330FU
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Új Kipsta agility 100 focicipő (43-as)
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude E7270,12.5",FHD,i7-6600U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- 199 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs