Hirdetés
- A képkockasebességet is tudja mérni az új AIDA64
- Ha tetszik a jó öreg Xbox Green Edition konzol, ez a numerikus pad is fog
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
- Rosewill "kockák" az egyedi NAS vagy házi szerver összerakásán gondolkodóknak
Új hozzászólás Aktív témák
-
aizen92
addikt
válasz
wednesday
üzenetére
Nagyon jó játék! a grafika valami csodálatos! a játékmenet meg magába hordoz minden újítás ami 2012ben kötelező de sok minden maradt a régebbi játékokból. A hangulata 10/10es szerintem. Nagyon jók a nehéézségi szintek így a hardcore gamertől a newbie 12 évesig bárki megtalálja magának a szórakozást. én speciel ezt a falon átlátós baromságot kilőttem mert eléggé hmmmm....
sokat kell agyalni ha nem akarsz rambozni ( bár néha nagyon rá akar venni a játék hogy gyilkolássz.. szóval 0 killel megcsinálni nagyon nagy kihívás lesz ^^ ) szóval párszor újra kell kezdeni, szerintem elég kreatív a játék. bár még csak tegnap vettem és csak 4 pályával vagyok kész de tökre idézi a régi hangulatot egy teljesen modern köntösben. nekem tetszenek a kisebb nagyobb újítások és végre okosabb az ellen.
1 valami idegesít, az hogy folyamatosan "pontoz" a játék singlebe. valahogy ki lehet ezt venni?
Új hozzászólás Aktív témák

- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan B / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- Lego replika Tokyo 20051 építőkészlet doboz nélkül
- 27% - HP Omen 35L GAMER PC! Ryzen 8700F / RTX 4070 Super / 64GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Apple iPad 2025 (A16) 128GB & 256GB Wi-fi Bontatlan Összes Szín / 27% áfás ár
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest