Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Klikodesh
üzenetére
Mármint a nextgen konzolok? Nyilván vannak olyan effektek, amelyek konzolon sosem lesznek olyan elterjedtek, mint PC-n. Ebből a szempontból mindig lesz valamekkora különbség. Hol a konzol (jellemzően az adott konzolgeneráció elején), hol pedig a PC javára (a konzolgeneráció kifutásánál).
A Square Enix játékok azért mutatnak manapság komoly előrelépést a PC-s grafikában, mert a kiadó egy egyedi portolási rendszert alkalmaz. Gyakorlatilag fenntartanak egy csapatot, akik semmilyen komoly játékot nem csinálnak, de elvégzik a konzolos AAA címek PC-s portolását. Ez egy kiszervezett munka. A játék fő fejlesztőcsapata nem foglalkozik a PC-s porttal, mert azt a Nixxes megoldja helyettük. Ezzel a megoldással sokan szkeptikusak voltak, de a Deus Ex: HR és az új Hitman PC-s portját látva úgy néz ki, hogy működik. Ebből a szempontból nem csodálom, hogy az új Tomb Raider PC-s portját is a Nixxes csinálja majd. Sőt, szerintem más kiadó is átveszi ezt a megoldást, én sem hittem abban, hogy egy külön csapat jó eredményt tud felmutatni, de az eredmény a Square Enixet igazolja.
Új hozzászólás Aktív témák

- Windows 10
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Házimozi belépő szinten
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Arc Raiders
- Samsung kuponkunyeráló
- LEGO klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkBook Intel Core i9-14900HX, 32GB, 1TB, RTX 4060(8GB) IPS 60Hz
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 2700X 32GB DDR4 1TB SSD GTX 1080Ti 11GB CM Masterbox MB 600 650W
- GAMER PC! Ryzen 5600 / RTX 3060 12GB / A520M / 16GB DDR4 / 512GB NVMe!
- Samsung 990 PRO 4TB M.2 Heatsink SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4347
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest