Hirdetés
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit nem érdemes kihagyni! - Tech Percek #3
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- Apple asztali gépek
- Újabb ATX 3.1-es tápcsalád hagyta el a Super Flower tervezőasztalát
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vélhetően többcsatornás az eredeti hang. Ezt kell vissza mixelni sztereóra.
Nézd meg a tévé beállításoknál, mit lehet állítani a hanggal kapcsolatban, Illetve a soundbar lehetőségeit is át kellene nézni. Ha nem támogatja a Dolby Digital+ formátumokat és így küldöd át a hangot, akkor lehet probléma a hangzásban. -
Gabis
őstag
Valamilyen kommunikációs közeg kell, különben hogyan kommunikálnak egymással? Az előző tévéden lehet volt Wi-fi direct, vagy Miracast és azon keresztül hoztad létre a kapcsolatot... ha nem jól tudom, akkor úgyis kijavítanak majd. Várd meg esetleg más véleményét is, vagy keress olyan fórumot ami foglalkozik ezzel a témával. Itt Ph-n mindent megtalálsz
-
Piftuka
veterán
Szerintem teljesen jól döntöttél.
Annyi pénzért 55 colos méretben ennél jobb tévét nem kaphatsz. Igen... ha hozzáteszel még, 30 ezret, akkor már "ígymegúgyjobbat"... ha 80 ezret, akkor pedig "még sokkal jobbat" vehetnél...
De annyi pénzért most nagyon jó áron vetted. Korrekt VA paneles készülék, jó kontraszt értékkel, fekete szinttel, és elfogadható színpalettával. Emiatt jó esély van rá, hogy akár TV adásokkal, akár filmekkel nézed, nem nagyon lesz panaszod a képminőségre.
Itt a fórumról is többeknek van ilyen, még a kisebb testvére az A7100 is (az szűkebb színpalettával dolgozik), és jellemzően elégedettek a fórumtársak a választásukkal.
Azért, kérlek, írd meg majd a felhasználói tapasztalataidat ról!
-
Satellite
tag
Szerintem kicsivel többért már kapsz olyan modellt, ami tudja a Local Dimming-et is. Nézd meg a Quantum Dot ULED-es sorozatból pl. a Hisense 50U7QF-et: igaz, hogy "csak" 50"-es, (az ára most kb. 154e Ft. [link] - de szerintem lényegesen jobb a képe. (Az 55"-ös ebből a szériából már 175e Ft.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox One
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit nem érdemes kihagyni! - Tech Percek #3
- Háztartási gépek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- World of Tanks - MMO
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A Nubia kameratelefon is tiszta dizájnt társít csúcssebességgel
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- Samsung Galaxy S24 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest