Hirdetés
Aktív témák
-
bbking
aktív tag
Olyan 5k körül gondoltam plusszba... Azért akarom eladni, mert én tudtam venni havertól egy x800 prot, egy másik ismerősnek meg 9800 pro kell, szal bonyolult... Azt így velem intézteti mindenki a piszkos munkát
Garit hogy tudsz rá vállalni?? Nekem valami hivatalos kéne... -
tomcsi
őstag
Igen ez itt a baj, hogy eggyikünk részéröl sincs meg a bizalom..
De akárkit megkérdezhetsz senkit nem b@sztam át semmilyen cuccal. Meg azért van egy kis ''múltam'' itt a ph!-n..
Na de ha esetleg mégis akkor ezt tudom felajánlani..
Ha esetleg lemennék érte akkor, hogy változik az ára?.. -
tomcsi
őstag
Sorry, de postán nem fogok ilyen kártyát venni csakis kiprobálással. Voltak páran akik megszivták már. megmondom öszintén újonctól maximum kiprobálással vennék bármit is. Ez most nem ellened szól..
Ha pesti átvétel megoldható akkor érdekel 33e-ért ja meg min 1hó garival.. -
Balli
őstag
-
Achill3uS
nagyúr
Csere erre? tudom nem GT de hátha
Eagle GeF 6600nongt 128MB dobozos, és egy Zalman VF700alcu van rajta, gpu 500mhz körül megy, ramok 650 körül! A vége pontosan 550/690 asszem, 3dmark03-ban 7000pont fölött csinál jóval mert 500/650-en megy pont 7k-t Ja kb 7 hó gari van rajta..
1:1-ben mert enyim talán olcsóbb lenne 1-2k-val de jobban megy mint a tied
Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Filmvilág
- iPhone topik
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ASUS routerek
- PlayStation 5
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- GYÖNYÖRŰ APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3715, 98% AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest