Hirdetés
-
PROHARDVER!
Tartalomjegyzék:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
Hát az elmúlt kettő évtizedben amikor még használtam mobil rackot azokban egy idő után a ventilátorban levő csapágyak ciripeltek. Kivéve felszabadítva a tengelyt és egy mini csepp gépolaj és elmúlt másodpercek alatt a ciripelés. Vezeték műanyaggal bevonva és ki sem feszítve szvsz nem tud ciripelni.
-
Beni2360
félisten
válasz
csabi63 #2127 üzenetére
Na akkor még 1x.
Azért kérdeztem mert ezt hozzák fel sokan bajnak.
Na már most azért érdekelt, hogy mennyibe kerül és hány hónaponként kellene cserélni.
Napi egy szál cigi árát figyelembe véve, ugye nem kell tovább számolnom.
Vagy egy kávé és sorolhatnám tovább.
Ennyi.
--------
Joshi na alakul a többlet pénz a perselybe.
--------------------------------
Jó nekem már rosz a fülem és nem hallom a NAS venti hangját. De a pedikűrösöm megkérdezte mi ez a zaj? -
Beni2360
félisten
válasz
SunMount3r #1287 üzenetére
Azt viszont sajnálom, hogy a képet nem lehet kirakni teljes 16:9-re - mivel a filmek nagyobb része 16:9 képarányban vannak akkor nem értem, hogy mit sajnálsz. A fekete alsó-felső rész is a filmekhez tartozik.
ilyen szempontból jobbak lennének az SBS-ek, mert ott ugye le van vágva, - kifejtenéd, hogy mi van levágva?
-
Beni2360
félisten
Nekem a remux BD 25 van meg és az sem ISO és egyből kiadja képet ahonnan indítani kell : Fejezetek:22 - id. Igaz nekem csak egy 23 $ - 905 A95X boxom van amit ma kaptam meg. Ott valami hiba van a fájlban.
----------------------------------------------
nadtom
A BD formátumú filmek nem jelennek meg a Kodi-ban a Filmek menü alatt. - nekem a FILMEK - CÍM alatt minden látható a KODI-ban -
Beni2360
félisten
szerintem aki beleolvasott a topikba az már biztosan kiugrott az ablakon. - hát én nem bele olvastam hanem végig kísértem a párbajokat.Eleinte mosolyogtam rajta
aztán már kezdett bosszantani.
Most már amint olvasom vége lett a tapicskolásnak és lehet fontos tulajdonságokat és hibákról is olvasni.
Ugye akkor THE END ? -
Beni2360
félisten
Én általában ha olyan a film beállításai, hogy nem sok minden történik a széleken akkor 10%-t szoktam nagyítani rajta. Így vékonyabb lesz az alsó és felső fekete sáv marad a kör kör és nem tojás alaku és valami veszteség lesz két oldalt. Egyébként a KODI enged némi képfelbontás váltást de ő sem engedi teljesen felhúzni. Tudom nem kodival nézitek a filmeket.
Ez a megnyújtás emlékeztet arra amikor megvették az első 16:9 TV-ket és a 4:3 képeket széjjel húzták és a miértre azt válaszolták, ha már megvettem a széles képernyőjű Tv akkor úgy is fogom nézni. Bocs nem sértésnek szántam. -
Beni2360
félisten
Ha belekódolnák a haszontalan részt akkor meg a projektorosok sírnának
Hát pedig ott van a fekete sáv alul-felül majdnem minden filmen, az az még nem találkoztam olyannal amelyiken nem volt, igaz még csak most kezdtem projizni 80". De miért lenne rossz? Több fekete sávot kapunk alul a 3 cm felül a kifutóhoz. Nálam a sárga felirat az alsó részre van állítva.
Na itt jön elő a Pl az 55" tv-nél full 16:9 mondják "juj de nagy" de az ilyen fekete sávos filmeknél már nem is olyan nagy.
Más kérdés, akkor azoknál a filmeknél ahol nem lehet az alsó fekete sávba rakni a feliratot, azoknál nincs fekete rész kódolva?
--------------------------------------
Az aljas nyolcas sem pite...
Aspect Ratio 2.76:1
Hát nálam ezt mutatja 1920x1080 . SAR 1:1 DAE 16:9 - elég keskeny kivitel. Felírat alul a fekete sávban. (MKV) -
Beni2360
félisten
Szerintem el írta. Genius SP-HF1250B
-
Beni2360
félisten
Én már egyelőre lebeszéltem magam róla, ötödik lejátszónak még nem kell.
Mióta a MIN X-re mellé feltettem az SD kártyás rendszert azon minden filmet amiket nézni szoktam kipróbáltam és még a 24-50-60-hz között nincsenek röccenések és szép a kép is nagyon, Most talonban van a K1 plus, az Rpi2+B, egy hétköznapi Maxel és 1 db BD és 1 db 3D bd lejátszó.
Most projekten gondolkozok erősen a háló szobába menne csak ott van szabad fal, de ott nincs fűtés télen és csak 18 cfok van.Téli kerti mozi lesz.Persze valamelyik boxal táplálva.
Na szép álmokat mindenkinek. -
Beni2360
félisten
Bocs.
Micro stuttering helyesen. -
Beni2360
félisten
válasz
SunMount3r #332 üzenetére
2 nap alatt odaért?
Akkor gondolom nem Mo.-ban laksz? Hát én igen itt Bp. mellett.
Szombati rendelés,hétfői postázás, szerdai kézhezvétel,ez volt a DHL expressz Angliából. -
Beni2360
félisten
Ha szabad valamit megjegyeznem, igaz nekem még nincs ilyen lejátszóm de nekem is van hasonló élményem. Igaz most csak kettő 3D ISO filmem van a vinyón az enc...r-tól kölcsönözve, az egyik a: Jurassic World, a másik a Hét fiú. Na kérem szépen az elsőt simán elindítja miután megkérdi hogyan szeretném lejátszani 3 D-ben és a Tv automatikusan át vált,de a másodikat nem csak 2 D-ben. Szerintem valami az elkészítésnél, átalakításnál van ez is lehet a hiba jelenség oka. Ha van lehetőség akkor kölcsönözd ki és tanulmányozd.
Más: Half-OU filmeknél is tapasztaltam Pl a Véres valantin-t is fel ajánlja 3D lejátszásra, míg az Hobbit az öt csata..., Avatár ,stb meg nem. Valahol a kódolásnál lehet a hiba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen TV-t vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpársportok
- Autós kamerák
- Fujifilm X
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest