Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- E-book olvasók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bronzos ATX 3.1 tápok a be quiet! névjegyével
- LG LCD és LED TV-k
- A héten érkezik az Xbox alkalmazás az LG okostévékre
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen alaplapot vegyek?
-
PROHARDVER!
Tartalomjegyzék:
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
Topikgazda
válasz
agoschton #9467 üzenetére
Lehet azóta sokat változtatott a Netflix, mikor még legutóbb jó volt, de akkor is max SD felbontásban. A lényeg, hogy az NF nem nagyon komálja az ilyen Android-os lejátszó Box-okat, ezért sem ad rájuk licencet. Vannak kivételek pl. a legolcsóbbak a Mi-Box S és az Amazon Fire TV Stick 4K, ezeken akár 4K / HDR-ben is megy. A Fire TV Stick 4K-ból még elég jó hálózati média lejátszót is lehet csinálni, bár egy kicsit mókolós.
-
szaszapi
őstag
válasz
agoschton #9467 üzenetére
* Netflix? Netflix works well on Q10/Q5 Pro. The only limitation is that it is 480p/576p max resolution (as with most other Android devices). You need firmware version 2.0.5 or later and Netflix version 5.8.1 or later.
Amúgy más lejátszóknál is csak ezt látom, pl: Zido lejátszóknál. Senki nem vett license-t vagy miért? Nekem szerencsére a tv-be mint beépített app teljesértékű 4K a Netflix!
-
agoschton
újonc
-
SunMount3r
Topikgazda
válasz
agoschton #9464 üzenetére
Ha mindent úgy csináltál és biztosan a jó verziókat töltötted le (a 2.0.4-ből kettő is van, de csak az egyik jó az 1.0.7-ről upgrade-hez!), akkor nem kellene ilyennek lennie.
Megnézted minden telepítés után, hogy felment e rendesen a FW? Settings->About->Device info.
Ha most a 2.1.1-est jelzi ki, akkor próbáld meg azt újra rakni először.
Q10 Pro, vagy Q5 Pro?
-
captainnemo
aktív tag
válasz
agoschton #3700 üzenetére
Fura én nálam nincs ilyen. Milyen színtér van beállítva nálad? Bevallom annak változtatása nálam nem okozott drámai dolgokat. Gondolom az imprex alatt a "display mode" az standard, mert ott is persze jól el lehet állítani.
Amúgy teszteltem kicsit most jobban az MX playert. Feltettem az a playercorefactory.xmlt-t amivel ugye könnyebben megy a váltás ide-oda, így jobban össze tudtam vetni. A tapasztalatom az, hogy a gyári és az MX player képe számomra megkülönböztethetetlen az imprex mindkét oldalon működik. Szóval szerintem a lejátszó rész nagyon alacsony szinten van kódolva, vagy valahogy az MX player is azt használja.
-
SunMount3r
Topikgazda
válasz
agoschton #3705 üzenetére
Forrás címkéje Blu-Ray-en van (vagy hasonló, mert ez is számíthat, de ez a TV-d től függ)?!
Melyik fw van fent most amúgy?
Itt próbáld meg ezt beállítani: Settings->More->Advanced->Video Color->YCbCr422
Az is lehet, hogy akitől vetted, előtte jól elállítgatták.
A friss fw telepítéssel úgyis alapra ugrik majd minden.
-
sebgutkopf
őstag
válasz
agoschton #3705 üzenetére
Még érdemes ránézni, hogy a lejátszó milyen színteret küld a tv felé. RGB, vagy ycbcr, csatornánként hány bites kódolással?
Amit kéz szín eltolódás írsz nekem inkább hasonlít egyes tv-k bőrszín kiemelés, melegség beállítás hatására, ami egyes tónusokat célzottan manipulál. -
SunMount3r
Topikgazda
válasz
agoschton #3702 üzenetére
Tényleg elég fura, hogy ilyet tapasztalsz. Ha valami biztos nem marketing duma a Himedia-nál, akkor az pont a képminőség.
Ott valami más lesz a gond. Csekkold le, hogy rendes e az összeköttetés, HDMI kábel nem sérült e stb... Normál esetben nem kellene és még csak nem is hallottam, hogy lett volna rá ilyen panasz.
Amúgy én (és még sokan) az 1.0.9-es fw-t tartom a legjobbnak. Első körben ezzel tennék egy próbát (a "tiszta" frissítési módszerrel).
Szerk.: ja és próbáld meg az egész Imprex-et kikapcsolni és úgy megnézni, hogy milyen...
-
captainnemo
aktív tag
válasz
agoschton #3697 üzenetére
Nem tudom én azért ezzel nem tudok egyet érteni. Volt DUNE-öm aminek azért jó képminősége van, pc alapon is több lejátszóm. Szerintem a Q10-nek kifejezetten jó képminősége van. Én a tv beállításaira gyanakszom, mert érdemes mindent kikapcsolni és belőni tesztábrán az alapvető dolgokat (contrast, brightness) szürke skálán. Az dynamic contrast dolgot meg ki kell kapcsolni az imprexben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Napelem
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- World of Tanks - MMO
- Spórolós topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest