Hirdetés
-
PROHARDVER!
Tartalomjegyzék:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
válasz
SunMount3r #2050 üzenetére
A Samsung Galaxy S4 és S5 infrás teló, manapság olcsón beszerezhetőek de van más gyártónak is infrás okostelója.
Nekem volt egy Harmony 600-am de nem tetszett, nekem körülményes volt a "programozása", és mindig voltak funkciók amik nem, vagy nem úgy működtek. Azt nem mondom hogy nem én voltam a béna, de egyszerűen rühelltem rádugni a PC-re és szórakozni vele.
A korábban említett Harmony Elite lehet hogy jobb cucc, de az árát is megkérik.ui.: egyébként 3 távot kell használni filmnézéskor, abból is csak egyet kell a közelünkben tartani. Szóval én elvagyok a készülékekhez kapott távokkal, pont ezért is tetszett a Mede8er távja ami háttér világításos.
-
Chrys_
addikt
válasz
Egyszerű: nem kell neked más, mint a Logitech Harmony HUB. Külön is kapható, és az Android-app teljeskörű távirányítóként működik vele. A kommunikáció közöttük 2.4GHz wifi-n megy, az IR jel pedig 2 kis blaster-rel továbbvihető a hub-tól. A teljes felprogramozás a telefonon keresztül történik.
Hátránya éppen a telefonos vezérlésben rejlik: mindig rá kell nézni a kijelzőre, hol milyen gomb helyezkedik el. Ezért a legegyszerűbb dolgok (play, pause stb.) vezérlésére még mindig egy normál távir a legmegfelelőbb eszköz. -
djnice
veterán
válasz
Van már: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest