- Mini-ITX
- Micro Four Thirds
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hi!
Egyébként tényleg nem SB-re gondoltam. Nekem is volt Audigy2-es karim, de azt távolról sem nevezném high end cuccnak.)
Köszi a tanácsokat! -
dabadab
titán
Az InnoAX ugyan nem konkretan HIGH-END, viszont van rajta optikai meg koax SPDIF bemenet is, ami hasznos tud lenni (pl DAT transzfernel) - akar masodik kartyakent is, a 4500 forintos ara senkit sem fog foldhoz vagni
Az AudioTrak Prodigy inkabb hazimozis cucc, mint studioba valo, arra ott az Inca 88 - annak viszont nincs Linuxos drivere.
Egyebkent javaslom az Alsa oldalat a tamogatott hangkartyakrol (Bővebben: link) - ugyan nincs itt minden (mivel ok ugye elsosorban chipsetekhez irnak drivereket, nem konkret hangkartyakhoz), de azert eleg sok van, es vannak koztuk jo nevuek is, pl RME. -
WN31RD
addikt
A hangkártyák támogatottságának itt nézhetsz utána: Bővebben: link
Ajánlom figyelmedbe az M-Audio és a Terratec termékeit. -
DDL
őstag
Ezek mi a franctól lesznek HIGH-END-ek?
Üdv: DDL -
Sziasztok!
Légyszíves javasoljatok nekem egy olyan hangkártyát, ami min. 5.1-es, és zenéléshez is kiválló, ráadásul normálisan használható Linux alatt. Tehát van hozzá Linuxos driver és progi. Neten nem nagyon találtam erre vonatkozó informácót.
Köfi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest