- ZIDOO médialejátszók
- Apple MacBook
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Akciókamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Minden engedélyezve van az én felhasználómnak, kivéve a szürke "Speciális engedélyek" checkboxot. Mellettem még egy felhasználó van a "LÉTREHOZÓ TULAJDONOS" (aki gondolom szintén én lennék), neki semmi nincsen engedélyezve, csak a "Speciális engedélyek". Hiába állítom át nála is az összes engedélyt, leokézás után újra a kezdeti állapot látszik.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Biztosan egyszerű a válasz a kérdésemre, csak én nem ismerem: felraktam a Windows MediaPlayer 11-et, mert kellett valamihez. Install során csinált egy csomó mappát a C: meghajtó gyökerébe, ilyesmi nevekkel: "4f9e86befe7f4e74d74f50bd016e693a", stb. Ezek mindegyike tartalmaz egy-egy "update" nevű mappát. Namost, az az én nagy bánatom, hogy ezeket a mappákat nem tudom letörölni. Sőt, úgy általában nem tudok mappákat törölni a C:-mről. Windows XP SP2, NTFS fájlrendszer, rendszergazdai jogosultság. Valamilyen öröklött korlátozásra gondolok, csak nem tudom, hogy hova nyúljak és mit nézzek meg. (Vírusra is gyanakodtam, de van rendszeresen frissített eredeti NOD32-őm, ami nem lelt semmit.)
Köszi előre is a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest