- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Nem támogatja a Reflexet más cég képgenerálójával az NVIDIA
- GeForce RTX 5080 kártyák kvartettje a Manli szájíze szerint
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Mini-ITX
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen videókártyát?
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
Urgot
tag
válasz alphamooncam #92558 üzenetére
Üdv Köszi :) szóval kb 75db vel hallgatsz zenét alap esetben, azért nem bontod le vele a falakat az a lényeg ;) nekem úgy a 100db körül van amúgy
[ Szerkesztve ]
-
Urgot
tag
válasz alphamooncam #92538 üzenetére
4 méter jó lesz. 4 féle eredmény jól jönne, poti 9-12-3- és max allason.
[ Szerkesztve ]
-
Urgot
tag
válasz alphamooncam #92535 üzenetére
Ez a poti állás koncert hangerőt fedez?
-
Urgot
tag
válasz alphamooncam #92533 üzenetére
Milyen érzékenységű /ohm a hangfalad, mennyit kér a hangerő potibol, hány nm2 a szoba? Engem érdekelne erről a tapasztalatod
-
Urgot
tag
válasz alphamooncam #92531 üzenetére
Tmp ant erősítőről szól ?
-
Urgot
tag
válasz alphamooncam #92492 üzenetére
"Talán mondanom sem kell, hogy KARÁCSONY előtt kész lesz az egyedi igényeimre szabott SE."
Lehet tudni, hogy mit takar esetedben az egyedi igény, illetve milyen változtatási lehetőség vannak a sztenderd modellel szemben?
-
Urgot
tag
válasz Frogged #92334 üzenetére
“Egyébként számomra az igazi elmélyülés, este sötétben csukott szemmel zenét hallgatva mikor már alszik a nép”
Végre valaki, így van, nem halt meg a remény Sokan azt hiszik a hifista csak annyit jelent hogy van egy drága lehallgató szettje az embernek, és akkor ő már hàjfidelití. A frászt .. az igazi hifistának van lelke, egy olyan, ami külön el van szeparálva a zenehallgatásnak. Mikor bekapcsolja a zenét teljesen rákoncentrál, minden egyes pillanatát figyeli, engedi hogy átjárja az egész testét, és teljes kikapcsolódást biztosít neki pár órán keresztül ,ezt ahogy írtad is este, teljes csendben a legnagyobb élvezetet , hangulatot adja egy éjjeli lámpa fény mellett. Ez lenne az alapja mindennek, aki igazi zeneszerető , és úgy van összerakva lelkileg is, hogy engedi magát bevonni a zene lelkébe . Nyilván itt zene alatt jazz,blues hasonlót értek , nem mulatósi tancikalos zenére . Itt kezdődik egy igazi zeneszerető hifista alap pillérei úgy gondolom, aztán hogy erre mennyit tud költeni az már más kérdés , de ha a fent említett dolgok nincsenek meg,senki ne hívja magát hifistának . Az nem hifista aki minden nap zenét benyom egy drágább rendszerről, hogy ne legyen csend körülötte és teljesen más tevékenységet végez közben , ,hanem pazarlás ,drága játék ..
-
Urgot
tag
válasz #01758976 #92305 üzenetére
"Csak rá koncentrálva ritka, havi szinten 1-2 óra"
Pedig ez a hifizes, hogy befekszel a fotelba vagy ágyba és elméjülten, koncentrálva szórakoztat a zene, és csak hallgatod, a többi csak hatterzaj keltes hogy ne legyen csend azt bekapcsolsz valamit. Fura mennyire nem jöttek konkrét válaszok a kérdésemre pedig a legalapabb dolog volt, közben itt olyan ezotériás megfejtéses hozzászólástól hemzseg az egész forum, azt kiderül zenét senki nem hallgat ahogy kellene
-
Urgot
tag
Szóba került maga a zene hallgatás,engem érdekelne hogy az itt jelen lévő aktív fórumozó tagok közül ténylegesen ki hány órát tölt zenehallgatással napi/heti szinten kikapcsolódás céljából fotelból, ágyból csak a zenére koncentrálva, semmi mást nem csinálva közben. Jöhetnek a válaszok
[ Szerkesztve ]
-
Urgot
tag
válasz fehér_ember #92045 üzenetére
Nem tudom miről beszélsz,de látszik fogalmad sincs mit tud egy komoly fejhallgatòs lánc,de nem fogok erről vitázni se veled főleg ebbe a topicban.
-
Urgot
tag
válasz fehér_ember #92040 üzenetére
#79375 fejes topic hozzászólásom tartom itt is, és ez szerintem nem szubjektivitas kérdése meg kategória, hanem csupán fizika. Egy hangfal sose fogja azt tudni hogy úgy hallgatom az előadást hogy minden zenész körülöttem van 3 méterre. Erre céloztam az intimitás alatt. De nem is akarom össze hasonlítani a kettőt,van mind2,nem szorulók egyikre se kényszerből,csupán a hangfalakat 2 hetente egyszer kapcsolom be.
[ Szerkesztve ]
-
Urgot
tag
Mennyire számít szerintetek (nem mintha ki tudnám cserélni), hogy egy okostv-n milyen minőségű optikai kimenet van? Egy audio rendszer rákötése esetén? A dacom optikát 192khz-ig kezeli. Csak érdekelne, tudom sokat nem lehet tenni vele. De gondolom ilyenkor legfőképp a külső dac hangminősége fogja meghatározni a kapott hangot,hisz az dolgozza fel.
[ Szerkesztve ]
-
Urgot
tag
válasz dgyuri0123 #91469 üzenetére
Én ebben nem látok semmi kivetni valót, valakinek szüksége volt a pénzre ,áron alul eladta az eszközét ( sőt,ki tudja ő mennyiért jutott hozzá), aztán megvette valaki kereskedés céljából, olyan ember, akinek nem égeti zsebét a pénz, aztán úgy van vele majd csak eladja valamikor. Nyilván egy idegennek nem fogja olcsóbban adni, mint amit ő kigondolt a saját üzletére. Most ez olyan hogy bemennél egy boltba és azt mondanád adja már 50ft al olcsóbban a kenyeret,mert tudod honnan szerzik be és mennyiért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Mini-ITX
- Milyen monitort vegyek?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Konteó topic
- NVIDIA® driverek topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest