- Néha instabil lehet az NVIDIA GeForce RTX 5080 Founders Edition VGA
- Házimozi belépő szinten
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Milyen széket vegyek?
- Projektor topic
- Visszafogott árazású, 300 Hz-es monitor az AOC gondozásában
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
blattida
nagyúr
Az egyszerű példányok, amiket lehet néhány ezer forintokért kapni, azok agyonvágják a zenét is. A tompítás mértéke változó.
A zavar vagy zajszűrő ebben az esetben ugyanazt jelenti és természetesen vannak még jelkondicionálók is, illetve azok a cuccok, amik tiszta, torzítatlan szinuszt állítanak elő. Ha van pénzed, akkor az utóbbiakat válaszd, mert azokkal érhető el a legjobb eredmény.Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
blattida
nagyúr
Az, hogy zavarják egymást, az evidens. Ezért is fontos egy zenére optimalizált, jó minőségű hálózati zavarszűrő használata, főleg olyan helyen, ahol sok a hálózati zavart keltő eszköz vagy eleve nagyon szennyezett a hálózat.
A fázishelyes bekötés nem helyettesíti vagy nem teszi fölöslegessé a zavarszűrőt.Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
KisTücsök
addikt
Természetesen én is földelést gondoltam, csak azért kérdeztem rá, hogy hátha tudok vele kezdeni valamit, amíg még nincs DAC-om. Hát remélem USB-ről kijőve nem fogja produkálni.
____krichd1: Csak felületesen olvastam bele itt-ott. A Streamaudio-t nem látom a hazai forgalmazó cégeknél.
-
robi-k
őstag
Pl. a németekénél vagy direktben az oroszoktól.
-
blattida
nagyúr
Más fajtát nem, maximum más típust, ami hasonló család, azaz pentóda, ami nagyon hasonló paraméterekkel rendelkezik, pld. 6L6 különböző variánsai, egyéb esetben átalakítást kell eszközölni.
Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
vodkaboy22
addikt
Na hogy válaszoljak!
Többieknek kicsi szakmai.
A TC impact twin egy texas-os kártyával Firewire-on keresztül csatlakozott a pc-hez. A twin belső fpga és preci órák miatt nagyon jó master órajel 10ps alatti jitterrel, így ő volt az SPDIF forrás. (Tud spdif out adni 2 készüléknek is akár coax-on akár toslink-en vagy adat-on. ) Így a twin-t állítottuk be a pc-n kimenetnek és egyszerre ugyanazzal az órával szólt a 3 dac.
A 3dac 1 dobozra volt kötve ami passzív útválasztó volt egy nagyon komoly vákuum szerelt greyhill kapcsoló oldotta meg a váltást (quad kapcsoló így a dac-ok kimenetei még földelésben se egyeztek.)Haart rendszeréről:
A nagy tannoy hangfalak lenyűgöztek! Mindig is az egy-utas nagy hangfalakért voltam oda hát ezek a tannoy-ok állati jó hangfalak! Komolyan fél milla alatt nem tudom van-e hasonló értékű vétel újban... Eszméletlenek voltak. Minimális V-s hangzással, erős színezés vagy torzítás nélkül lehengerlő dinamikával és erővel adtak olyan térleképzést amit az otthoni apám kedvenc ál-quad rendszere nem tud...
Az erősítő nagyon szépen megépített korrekt darab. Érdekes tapasztalat volt az előfok csövet cserélgetni. A TAD6922 remekül talán a legjobban szerepelt a rendszerben (a többinek nem tudtunk azért 20 perc felmelegedési időt adni), az egyik nagy kedvenc tesla aranyozott E88cc-m llemaradt a tad mellett. A másik nagy kedvencem a 63-as Siemens E88cc aranyozott viszont majdnem beérte a tad-ot. Nagyon jól illett a tad a rendszerbe. De itt meg kell jegyezni hogy ebbe a rendszerbe! Csöves tapasztalatom alapján kimondhatom, hogy könnyen lehet hogy másik rendszerbe meg elvérezne a tad. (Van is ilyen tapasztalatom ezért is maradt le nálam az E88CC ranglistán, bár most ebben a rendszerben bebizonyította hogy nem is rossz annyira)
Az rDAC sötétebb tónust produkált, csökkent a dinamika és igen szomorúbb lett tőle ugyanaz a szám. Képeket még nem tudok feltenni mert 185kB helyem van itt prohardveren jelenleg de fogok feltenni majd képeket...
A 3 nagy dac-ról. Én bevallom kicsit negaítvan álltam az irDAC-hoz viszont pozitívan csalódtam benne. Egy olyan nagy ágyú mint az apogee mellett is megállta a helyét! Szerintem hozta is azt a szintet talán kicsit az apogee simább hangképet adott, de nyuansznyi különbség volt a TC az APogeee és az Arcam irDAC között. Meglepő volt. Én otthon fejessel AB-ztem azért az Apogee-t és a TC-t. Volt különbség nem mondom hogy sok sőt... De itt ezen a rendszeren nagyon jól kifutották magukat a cuccok és minimális különbség volt csak amit mi megveszve próbáltunk keresni.
Villamos- és Gépészmérnök - Blog-omban audio felszerelések és saját készítésű elektroncsöves erősítők.
-
Bargyu
tag
Én is Tungsramot cseréltem TAD 6922-re. Kicsit tisztább, részletesebb lett a hangzás, a tere is mintha javult volna, de Vodkaboy azt mondta várjak vagy 100 órát addig még változik.
Bajnokpityu: Köszi, néztem én is a 400 ezres ajánlatot, de még várok vele. Rendeltem a Távol-Keletről kábeleket, lutri tudom, de nagyon jó áron adják, meglátom lesz-e szerencsém.
-
blattida
nagyúr
Tudom, hogy még ezek is cserélve lettek, csak vicceltem.
Milyen kábel is került bele? Valamilyen ezüstre emlékszem...
Milyen poti volt benne, piher?
Hát, még ha lépcsős hangerőszabályzó lenne benne, legalább dale ellenállásokkal (ahhoz mondjuk kell egy kis hely is)...Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
eclipse006
őstag
Szép "kis" jószág.
Predator2: Az a baj a dobozokkal, hogy ezek félig-meddig ragasztva vannak, így ha lefeszítenéd az elejét megsérülne. Szerintem is ha nincs egyébként a hangjával gond azon kívül hogy halkabbnak gondolod, nem érdemes babrálni.
https://www.instagram.com/sz.sandor90/?hl=hu
-
blattida
nagyúr
Hátra lettek téve az elől égtelenkedő RCA aljzatok.
Ezek szerint megfordítottad az erősítőt....lesz építve alá még egy magasítás fából amibe be lesznek építve VU meterek.
Jó kis piros-sárga-zöld ledes?Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
trufa12
addikt
Akkor megy party
bár ekkora hangfallal ha komoly zenét hallgatsz is biztos meg van a varázsa de remélem azért más is megy... mert itt legtöbben mindig a komoly zenélve jöttök... de szerintem lehet ilyen hangfalakon már mást is hallgatniAz élet olyan mint a motor, ha nem megy akkor be kell rúgni..
-
Ekkosh
tag
Köszi. Járatom a DAC-et pár napja és egyre inkább simul ki a hangja, lehet hogy nem ártana mellé egy markánsabb hangú Rotel erősítő hogy fenntartsa/kihozza a dinamizmust, amit még hiányolok (Yamaha HM erősítővel egyenlőre). Van is két RA-06 az ebay-en (angliában élek), lehet licitbe szállok, ha nem megy £200 fölé elhozok egyet, és ha mégsem válik be, max eladom. Azért Kammerer kolléga véleményét énis szívesen meghallgatnám, és persze mindenkiét aki esetleg hallotta ezt a két versenyzőt.
-
blattida
nagyúr
CA.
Az S40-es nem rossz doboz, ne aggódj.AMDFan
Van neki mélye bőséggel, de az igaz, hogy nem annyi, mint a papíron.
Könnyen hajtható, nem háklis, nem kell neki atom stabil erősítő.Winne
Vegyél egy kis d osztályú T-ampot, olcsó, kicsi, keveset fogyaszt és jó.
Konkrétan milyen hangsugárzókhoz lenne?[ Szerkesztve ]
Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
AMDFan
addikt
Jesus, most nézem ennek az AR doboznak az adatait:
System Type: 2-way, bass reflex
Drivers: Two 6 1/2" coated cellulose woofer, 1" silk dome tweeter (all video shielded)
Crossover: 3700 Hz
Frequency Response: 26 Hz-20 kHz ± 3dBAz a baj, hogy valamiért nem tudom komolyan venni...
Erősítőből én a nagyobbik HK-t venném, ha a hangfalad tényleg ilyen mélyeket tud, akkor oda komoly kontroll kell az erősítő oldaláról.
-
Haart
addikt
Na összeállt a lehetséges versenyzők névsora
HK 970
HK 3490
Cambridge Audio 550A
Rotel RA-03Ki melyiket ajánlja és miért?
Cél: PC-ről való meghajtás később egy jobb DAC vásárlása mellé. AR S40-es dobozok mellett az egész.
-
RetepNyaraB
veterán
Mert az NSA épp a szabadkőművesekkel együttműködve a hifipiac szerverkapacitását használja fel a kemtrél pályák kiszámításához! Gyorsan kapcsold ki, ha jót akarsz!!
[ Szerkesztve ]
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
Múltkor én is kerestem. A history-m alapján ezeket leltem:
Meg zárványokat találtam, pl. Pioneer Amplifiers
De ezek nyilván nem teljesek. Szóval inkább a keresők.
(#46250) MasterMark Ha jól emlékszem, te építettél egyet (keresgéltem a fórumban korábban). Az szép lett, de én nem vágnék bele, főleg, hogy tágabb ismeretségi körben van asztalos. Viszont még mindig nem adtam fel, hogy találok egyet, így továbbra is érdekelne a talpméret (és pont akkora biztos nem lesz).
[ Szerkesztve ]
''The third planet is incapable of supporting life. Our scientists have said there's far too much oxygen in their atmosphere.''
-
narumon
őstag
Mert 5 centbe kerülne a megoldása és nem szórakoznak vele amikor mindenki szarik rá. (bocsánat a csúnya szóért). A legtöbb integrált hangkártya még zenét sem képes kifacsarni magából mégis rengetegen használják amikor 5e forintort kb egy másik dimenziót kapni külön kártya képében
https://www.facebook.com/Naruvideo
-
-
Dorian
félisten
Igaza van Nebulo-nak, ez egy csöves előfokú HTA30. Úgy erős 100ezer forintig nincs vetélytársa a használt piacon, nagyon zenei hangja van + képes rendesen megfogni a mélyeket.
Ha kötözködni akarok, de ez tényleg csak az:
Ezen a példányon esetleg a poti ami nem olyan jó minőségű, mint egy Alps Blue, ill. érdekes, hogy a toroidok "állítva" vannak így pont megszórják az elektronikát. Bár van előttük egy vaslemez.Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
törölt tag
"Ennek fényében egy Rotel RA-03 már előrelépés lenne?" Feltehetőleg. De nem biztos. Az biztos, hogy másfajta hang lenne. Körülbelül az RA-03 környékén lehet a határ, ahonnan már értelmezhető előrelépés valószínűsíthető sztereóban, zenén.
Mindenképpen azt javasolnám, hogy 75-80ezer alatt ne hirdesd a HK-t, - ha egyáltalán fenntartod a hirdetést.
Mielőtt bármit is tennél, azaz eladnál vagy cserélnél, szerezz összehasonlító tapasztalatot olyan erősítőkkel, amelyek használtan a 75-100ezres ár környékén találhatóak. Hogy te halljad, hogy mik a viszonyítási pontok. Menj el a hifi szakboltokba az erősítőddel, és hasonlítgasd, keress olyan fórumtársakat, akiknek megfelelő kategóriájú erősítője van az összehasonlításhoz. (Nekem is van olyan, de jelenleg átmenetileg lakom, ezért egy távoli pincében tároltatik a hifi-rendszerem, tehát én mostanában nem tudok ebben segíteni, de nyilván lesz, aki tud.) -
törölt tag
Azt látom, hogy már belevágtál a HK eladásába, mégis, a helyedben még kétszer-háromszor megfontolnám én ezt a dolgot.
Egyrészt kirívóan olcsón hirdetted meg 55ezerért a HK-t, egy ilyen elmegy 70-80ezer körül is, legalábbis tavaly láttam 80ezerért hirdetve viszonylag hamar elkelni. Másrészt, ez egy bőven 300ezer feletti készülék volt tíz évvel ezelőtt, amikor megjelent, tehát mondhatni jó "középkategóriás", és úgy tartatik számon, mint amelyiknek a sztereó zenehallgatási képessége is elég jó ebben az árkategóriában nézve. Nem hallgattam még sztereón ezt az erősítőt, de feltételezem, hogy a ma újonnan 130ezer körül kapható jobbfajta sztereó erősítők hangminőségét elérheti zenén, sztereóban. Az Onkyo A-9711 hangminősége is körülbelül ebben a 130ezer körüli árkategóriában lenne ma megkapható új sztereó erősítő formájában (160ezer körül volt kapható az erősítő annak idején). Ha tehát az új árakat nézzük, a jelenlegi HK-d bő kétszeres árú a sztereó Onkyo-hoz képest, tehát könnyen elképzelhető, hogy sztereón körülbelül azonos hangminőségi szinten mozognak - ha a HK-n kikapcsolsz mindenféle hangszínszabályzó funkciót és afféle Pure Direct formában hallgatsz vele zenét. Tehát nagyon meg kéne hallgatóznod azt az Onkyo-t, hogy eldönthessed, hogy jobb hangot hallasz-e vele vagy csak másfélét, és ha netán jobb hangot hallasz vele, akkor a javulás mértéke megér-e annyit, hogy elkótyavetyélj a 7.1 csatornából 5.1-et ingyen. Az biztos, hogy a jellegzetesen "Onkyo-hangú" A-9711 másképp szól, mint a jellegzetesen HK-hangú AVR-5550, és az "Onkyo-hang" könnyen lehet, hogy szimpatikusabb neked, de lehet hogy nem. Aki cserélne veled, ő se véletlenül akarná megkaparintani az erősítődet.
Azt láttam, hogy miután "hozzád került" a HK, elég hamar elkezdtél gondolkodni a lecserélésén, nem tudom, hogy ez annak volt-e köszönhető, hogy nem tetszik a hangja, vagy annak, hogy látod itt a topikban, hogy természetszerűleg a sztereót részesítjük előnyben, és reméled, hogy azzal jobban jársz, - vagy akár csak "sznobizmusból" is sztereót akarsz. Kérdés, hogy az AVR-5550-et megfelelő beállításban hallgattad-e zenén, ahol a megfelelő beállítás ugyebár mindenféle beállítási lehetőség széles ívben való elkerülését jelenti, és mint mondtam, a "Pure Direct" üzemmódot.
Szóval van egy viszonylag értékes és igényes házimozi erősítőd, és nem vagyok benne biztos, hogy jól megfontoltad-e a lecserélési - esetleg elkótyavetyélési - szándékot. Kétségeim ugyebár azért is erősek, mert tudjuk, hogy elég kevés tapasztalatod van még hifi készülékek terén, tehát kevés a fogodzód, amihez viszonyítani tudnál.
Mit gondolsz minderről?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
törölt tag
Igeeeen!
Golf versus Polo? Astra versus Corsa? Ezek más kategóriák. Előbb tudnod, kell mit akarsz, mennyiért, aztán kezdhetsz gondolkodni különféle paraméterek alapján, hogy Golf versus Astra, vagy Polo versus Corsa.(#45693) Alan[HUN]
"Jó, feladom, akkor utánanézek, hogy 30-50-ig mi lenne jó nekem, s azzal visszatérek." Feladod? Mit adsz fel? A válaszom után is vártad, hogy majd elédtárom a készételt, megfőzve, hogy itt van egyed?
Ráadásul eddig nem is erről a 30-50ezerről volt szó. Maximum 15ezres, de inkább 10ezres erősítő felől érdeklődtél, ami majd jó lesz akkor is, ha majd egyszer a távoli jövőben, egy messzi-messzi galaxisban vennél valami 30-50ezres nemtudommit (talán hangdobozt?). A kért 15ezres erősítőre kaptál választ, hogy mit keress. Eddig azt vártad, hogy majd mi keresünk?!
Mellesleg legutóbb éppen tegnap este kerestem másnak éppen ebben a 15ezres árkategóriában, ott a lista, pár hozzászólással előtted. Bár, ha most már 30-50ezerről van szó, azon belül is nemtudommiről...[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Valamelyest előrelépés lenne, elsősorban szebb hang. Hogy megérné-e neked, azt a próba dönthetné el.
(#45463) RetepNyaraB Kb. 25 év óta a NAD-Teslát használom lemezjátszóként, igaz eléggé átalakítottam, és a hangszedőm sokkal jobb. De alapállapotban és alap hangszedővel is hallgathatós. Ez volt a zenehallgatásra alkalmas lemezjátszók belépő szintje anno, jelentősen meghaladva az áruházi japán alaptípusok hangját.
A DIN mindenképpen kicserélendő egy RCA végű kábelre - amellett, hogy ez a lemezjátszó a modifikálhatóság állatorvosi lova.
Természetesen a lemeztányérnak is van csapágya. Ahogy írtad, tányér tengelye, mint csap forog a perselyben - ez tipikusan a csapágy definíciója. Csúszócsapágyas. -
gyurczy
őstag
Kulturáltabb, és optikailag sokkal jobb megoldás a Dynavoice akusztikai panel. Árban a sima, behúzatlan szivacsnál persze drágább, de ha csinálsz normális kivitelű panelt, akkor ennél olcsóbban nem jön ki, max egyedi lesz.
-
Haart
addikt
-
nebulo5
senior tag
Sz. Zoli (Hivox) elmondása szerint, e hónap vége, de legkésőbb dec. közepéig elkészülnek egy kereskedelmi forgalomba bocsájtható sztereó erősítővel, ami éppen az általad jelzett ársávban fog beférni.
talán, én is hozzájutok majd, egy tesztelhető darabhozbocsi, belefért volna még a szerkesztési időbe a 2. post
[ Szerkesztve ]
Üdv: nebulo
-
törölt tag
Lásd ki is egészítettem az előzőt, Schawo-ra utalva.
Még ehhez is hozzáteszem, hogy az megint egy vitatéma lehet, hogy a "klasszikus" komolyzene és a "kortárs" komolyzene mennyire támaszt eltérő követelményeket a hangdobozokkal-készülékekkel szemben, ezért is említettem klasszikusabb zenét, mert a "klasszikus" komolyzenére gondoltam.
Na de most megyek, nem vagyok.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Viccet én is félretéve, hogy ne maradjon esetleg elvarratlanul, mert fontos lehet: azért mosolyogtam meg "atyailag" a "klasszikus" Eric Clapton-t, Dire Straits-et..., mert amikor a klasszikus zenét említjük, akkor az úgynevezett komolyzenére gondolunk. Tehát a "klasszikusabb" zene kategóriát úgy értettem a B&W kapcsán, mint komolyzenét, vagyis, hogy úgymond komolyzenére hangolt hangdoboz a B&W (persze mint hangsúlyoztam, ezek leegyszerűsítések, sarkítások, de hát kénytelenek vagyunk sarkítva fogalmazni, hogy tudjunk különbségeket érzékeltetni). Tehát a lényeg: komolyzenére utaltam a "klasszikusabb" szóval.
Szerk.: Abban igaza van Schawo-nak, hogy nem szerencsés (akár hibás) szóhasználat a klasszikus és a komolyzene kategóriák rokonértelműként értelmezése, de én mindenesetre ezt tettem fentebb.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Hehe, csak nem állom meg, ezen jól elmosolyodtam "atyailag" (nem tudom mennyi idős vagy, én 48), mondhatni ez aranyosan "fiatalos" volt:
Kammerer írja: "...az AR populárisabb-elektronikusabb, a B&W pedig akusztikusabb-szimfonikusabb-klasszikusabb-dzsezzesebb..."
Haart válaszol a B&W felé kedveskedő szándékkal: "Persze imádom a klasszikusabbnak számító zenéket (pl: Santana, Dire Straits, Eric Clapton)."(#44691) andorra Ma már könnyebben osztogatják az MP4-est is a tanárok, hja, hígul az oktatás...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Gyorsan cseréld le, de azért ne annyira gyorsan, hogy ne legyen időd meghallgatni néhány ajánlott típust. (Letét ellenében hazavihetőek a kipróbálandó példányok.)
Az alsóbb árkategóriában az itthon kaphatóak közül manapság a QED Silver, Chord Carnival (esetleg Klotz) kábelek örvendenek a legszélesebb elfogadottságnak, ilyenekből vehetsz 2-3ezer forint méterár környékén, ennél lejjebb nem érdemes adni a te rendszeredhez képest, ennél feljebb menni pedig filozófia kérdése. Cambridge Audio-k is szóbajöhetnek. Én például szoktam ajánlgatni Audioquest tömör kábeleket ezen a szinten, ez nem olyan széles elfogadottságú, mint az említett QED, Chord tandem.
Ha feljebb is mennél, az 5-10ezer forintos méterár szintjére (én nem tenném, de van, aki azt mondja, hogy menj ennél is feljebb), akkor szóbajöhet HiVox, Alisca Orange, Kimber..., illetve lennének itt, akik ajánlanának magyar DIY-szerű gyártókat, ezek kábeleit én még nem hallgattam.A csupasz drót beszorításához képest elsősorban hangminőségi okokból érdemesebb színvonalasabb aranyozott (jól forrasztott!) banándugót alkalmazni, mert általában jobb kontaktot biztosít és jobb hangot nyújt, mint a csak úgy beszorított vezeték. Kb. 500 Ft-tól már kaphatóak olyan minőségű banándugók, amelyek javulást szoktak hozni a csupasz vezeték beszorításához képest.
(#44686) andorra Valld be, hogy mint a Konkréttanácsadás-ellenes Liga főtitkára (azaz segédkifutófiúhelyettesinasa), az első fogalmazványod még úgy szólt, hogy mindenki hallgassa meg, hogy az ő számára az ő rendszerében mely formátumok tetszenek, és aszerint válassza ki a neki megfelelő formátumokat...
(Remélem nem voltam túlzottan emberietlenül ironikus - már-már gúnyos?!)[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Szerintem nem elsősorban a zenétől függ, hanem inkább a hallgató személytől. Közhelyesen azt lehetne mondani, hogy az AR populárisabb-elektronikusabb, a B&W pedig akusztikusabb-szimfonikusabb-klasszikusabb-dzsezzesebb - de ez leegyszerűsítés. Mondjuk úgy, hogy a B&W-t kevesebben tartják rockernek, mint az AR-t.
-
blattida
nagyúr
Az angol is tud zenélni, de kevésbé pezsgő és élő az előadása és ahogy kammerer is írta, elég más hangkarakterű a két doboz. A B&W megmutatja a zenét, az AR pedig zenélni visz, másképp fogalmazva, az előbbivel nézed a táncot, az utóbbival táncolsz.
-
blattida
nagyúr
Attól függ. hogy hová állítod.
Nem annyira pontos az amerikai, viszont sokkal jobban lehet vele zenét hallgatni.
A rendszerleírásod szerint már van ilyen hangdobozod, akarsz még egy párt vagy egyszerűen megelőlegezted magadnak?Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
törölt tag
Az általam per pillanat ajánlottak közül a Mission, a két Tannoy, az ELAC leginkább zenére valók, a többi közelebb áll a házimozihoz is. Én a Mission és a Sensys 2 felé törekednék leginkább, de ezeknél a házimozi élménnyel egy kicsit meg kellene alkudnod, de ezt ne sajnáld. Hallgatgasd meg, amiket tudsz.
-
törölt tag
A Vectorral nem jársz sokkal jobban, elég kemény is a hangja, és az is inkább mozis mint zenei.
Nem ártott volna közölni a rendszer többi elemét is, amibe bele akarod illeszteni az új hangdobozt. Nem mindegy.
Itt van néhány jó ötlet, nem feltétlen elementárisan kihagyhatatlanok, de szóbajöhetnek.
Mission 752 Freedom - 65ezer - ez eléggé elementáris vétel közeli. Friss, üde, gyors, tiszta hangú.JBL Ti 600 - 55ezer
Heco Superior 800 - 55ezer
GENESIS Genre III. - 70ezer
Tannoy Jupiter 308 - 60ezer
Tannoy Sensys 2 - 60ezer - egy kis javítás után ez is kiemelkedően jó.
Elac Elr 3000 - 45ezer[ Szerkesztve ]
-
Ear001
addikt
Mert adott pénzből egy hangkártyának több funkciót kell ellátnia, ezért a tervezésnél több kompromisszumot kell kötni mondjuk azt, hogy olcsóbb alkatrészeket kell beletenni.
Ettől függetlenül vannak jó hangú hangkártyák és borzalmas D/A konverterek, de szerencsés kézzel ugyan annyi pénzért a másodiknak illendő jobbnak lennie.
-
-
törölt tag
És azt honnan tudhatnánk, hogy nálad beválik-e? Nem közöltél semmi infót, hogy mire, miért, hova, mibe, mit... stb.
Félreértés ne essék, én még nem hallottam a hangját semmilyen formában, tehát nem tudok segíteni, csak abban, hogy megválaszolhatóbban kérdezz, ne kelljen a vakvilágba beszélniük azoknak, akiknek esetleg már van tapasztalatuk ezzel a géppel.
Az biztos, 50ezer jó ár egy 300ezres készülékért, de ezt eddig is tudtuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- Néha instabil lehet az NVIDIA GeForce RTX 5080 Founders Edition VGA
- Házimozi belépő szinten
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nagyrobogósok baráti topikja
- 3D nyomtatás
- Tudományos Pandémia Klub
- Milyen széket vegyek?
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest