- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
krichd1
addikt
válasz
YceBear #70127 üzenetére
CD-re költeni a mai világban?
Vannak hangdobozok amelyeknek nem nagyon módosul a hangja az erősítőtől, van aminek viszont igen nagy mértékben, ezt így nem igazán lehet általánosítani. Persze egy alap, rossz hangdobozzal nem lehet csodát tenni. A jó erősítő hangdoboz párosítás azért általában fontos. Az Ikon MKII széria például viszonylag jó párost alkot a PM6005-tel, bár azért jobb hangot is ki lehet hozni ezekből a Dalikból, ezért érthető hogy ez tetszett neked. Viszont sok mindenhez nem igazán jó úgy általánosságban szerintem, például B&W, Canton, Monitor Audio, Focal, Tannoy, Elac, Mission... A márkák alatt a mostani hangdobozokat értem középkategóriáig.
Tehát tartom, hogy most esetedben erősen jelen voltak az erősítők saját hangjai, korlátai. Aztán kábelezésről, forrásról, arról, hogy jól voltak-e elhelyezve a hangdobozok, ne is beszéljünk. -
Nemir Ombe
addikt
válasz
YceBear #70127 üzenetére
Az Ikon-ra gondoltam, azért írtam, hogy az "Opticon túlárazott", az Ikon 6-7-nem jobb hangja van szerintem is (az Opticon kicsit "gyengébb" hangban, de cserébe szép
)
Ha nem lősz be egy kb. árat, akkor nagyon nehéz dolgod lesz. (és az ajánlóknál is színes lesz a paletta
)
Erősítőknél a kategória és gyártó is "befolyásolja" a kapott hangot, ezért vannak "összeíllő és kevésbé összeillő" párosok.
(#70126) Polllen
így már értem.(#70128) kaposznyak
Valahol a pár ezres kategória felett nézelődj. Ott már csekély(ebb) az esély, hogy "gagyit adnak".
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen házat vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Renault, Dacia topik
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged