- Computex 2025: sok kilowattos táp a Seasonic standján
- Computex 2025: alulról karcolja a 15 GB/s-ot a Phison SSD-vezérlője
- Computex 2025: az űrben is megállja a helyét a Kingston Fury család
- Computex 2025: három új szerverprocesszort mutatott be az Intel
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- Computex 2025: háznézőben a Chieftec-nél
- Házimozi haladó szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- Milyen házat vegyek?
-
PROHARDVER!
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
válasz
Tristis #20887 üzenetére
Szerintem is értjük egymást és osztom a kábeles megjegyzéseidet de most kissé összekavarodtam hogy mi lenne a jó megoldás.
Erősítők: Marantz SR5200, NAD3020, Harman Kardon HK 630
Lejátszók: Philips CD614, Sony MDS-JE 520, Dual CS430, Pc,
Dobozok: JBL L20T, Tannoy MX1, Koda SW-10A
Kábelek: Gotham SPK 2.5mm, GAC-3Zenék a pc-n melyek mp3 de mostanában gyűjtőm a Flac kiterjesztésüeket.
Van pár CD lemezem (ezek nem annyira fontosak) de DVD-ből főleg zenei tartalmúak amiket jó lenne ha le tudnék játszani.
Jelenleg nincs a pc-ben lejátszó amivel ezt megtehetném.
Elsősorban az új erősítő szerzeményemet (HK 630) szeretném hallgatni mind zenére és a későbbiekben (mert tervben van egy LCD/LED Tv vásárlás) mozira is.
Tudjuk hogy a jelenlegi pc és a leendő hallgatási pont cirka 12 méter kábel segítségével lehetne összekötni. Légvonalban csak 8 méterre vannak egymástól.
Lényeg hogy minden zenei anyagot le/meg tudjak játszani/jeleníteni.Tegnap első körben az ajánlott squeezebox-ra hajazó lejátszót kerestem.
kb. ezt találtam (elvileg LG Tv vásárlása van tervbe véve): LG DP1W Wifi média lejátszó
Ez jó is lenne (talán) de a DVD lemezeimet még nem tudom lejátszani.
Ezért gondoltam egy mini HTPC építését ami cirka 60k-ból kivitelezhető lenne ami minden gondomat megoldaná.Esetleg egy Blu-ray lejátszó?
Szimpatikus megoldásnak tűnik részemről mert a fentebb vázolt két eszköz közt lenne az ára és a lemezeimet sem kellene mellőznőm mert elsősorban a funkcionalitás számít.(#20894) t-bali3
Cirka két hete vásároltam és csak vigyorgok mikor hallgatom.
Miután üzembe helyeztem csak lestem hogyan és milyen módon szólalnak meg a zenéim. Egyszóval életem egyik legjobb vásárlása volt ez a készülék ha ezt tudom már rég vettem volna egy ilyet.
Marantz SR5200 a nyomába se ér igaz ez HM erősítő, sajnos a NAD 3020-al még nem igazán teszteltem a dobozaimat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Computex 2025: háznézőben a Chieftec-nél
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nők, nőügyek (18+)
- Házimozi haladó szinten
- iPhone topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- XPS 15 9520 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12700H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Thinkpad USB-C dokkoló
- TUNINGOLT Dell Vostro munkához, tanuláshoz, netezéshez (2029-ig támogatott Win 10 és Office 2024)
- IdeaPad 5 Pro 16ACH6 16" QHD+ IPS Ryzen 5 5600H 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Eladó konfig! I5-13400F 512GB SSD 16GB DDR5 RX6600 8GB!
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest