Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• zodo

nagyúr

válasz Tristis #20887 üzenetére

Szerintem is értjük egymást és osztom a kábeles megjegyzéseidet de most kissé összekavarodtam hogy mi lenne a jó megoldás.

Erősítők: Marantz SR5200, NAD3020, Harman Kardon HK 630
    Lejátszók: Philips CD614, Sony MDS-JE 520, Dual CS430, Pc,
    Dobozok: JBL L20T, Tannoy MX1, Koda SW-10A
    Kábelek: Gotham SPK 2.5mm, GAC-3

Zenék a pc-n melyek mp3 de mostanában gyűjtőm a Flac kiterjesztésüeket.
    Van pár CD lemezem (ezek nem annyira fontosak) de DVD-ből főleg zenei tartalmúak amiket jó lenne ha le tudnék játszani.
    Jelenleg nincs a pc-ben lejátszó amivel ezt megtehetném.
    Elsősorban az új erősítő szerzeményemet (HK 630) szeretném hallgatni mind zenére és a későbbiekben (mert tervben van egy LCD/LED Tv vásárlás) mozira is.
    Tudjuk hogy a jelenlegi pc és a leendő hallgatási pont cirka 12 méter kábel segítségével lehetne összekötni. Légvonalban csak 8 méterre vannak egymástól.
    Lényeg hogy minden zenei anyagot le/meg tudjak játszani/jeleníteni.

Tegnap első körben az ajánlott squeezebox-ra hajazó lejátszót kerestem.
    kb. ezt találtam (elvileg LG Tv vásárlása van tervbe véve): LG DP1W Wifi média lejátszó
    Ez jó is lenne (talán) de a DVD lemezeimet még nem tudom lejátszani.
    Ezért gondoltam egy mini HTPC építését ami cirka 60k-ból kivitelezhető lenne ami minden gondomat megoldaná.

Esetleg egy Blu-ray lejátszó?
    Szimpatikus megoldásnak tűnik részemről mert a fentebb vázolt két eszköz közt lenne az ára és a lemezeimet sem kellene mellőznőm mert elsősorban a funkcionalitás számít.

(#20894) t-bali3

Cirka két hete vásároltam és csak vigyorgok mikor hallgatom. :D
    Miután üzembe helyeztem csak lestem hogyan és milyen módon szólalnak meg a zenéim. Egyszóval életem egyik legjobb vásárlása volt ez a készülék ha ezt tudom már rég vettem volna egy ilyet.
    Marantz SR5200 a nyomába se ér igaz ez HM erősítő, sajnos a NAD 3020-al még nem igazán teszteltem a dobozaimat.

Új hozzászólás Aktív témák