Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Bluetooth hangszórók
- Sikkes Chieftec házpár, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Házimozi haladó szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Gaming notebook topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
GrandeP
addikt
Üdv!
Én rám nagyon haragszanak.... pont benyitottam egy előadásra... 5-6-an már írták is volna alá, mert hogy milyen jól járnának. aztán megkérdeztem az előadót
h mi a különbség e között és az országosan ingyenes képzés között?A választ gondolhatod.... 2f iskola nem átbaszás, csak el vannak szállva az árakkal, meg az ott tanulandó szakmáknak 90%-át Az országos képző központok ingyen csinálják, a maradék 10-et meg feleannyiért + még ilyen olyan támogatást is kaphatsz.)
Tehát úgy mond az ingyenes dolgokért is pénzt kérnek... szóval mégis cak átb@szás!Így én aztmondom menj a be a helyi képzőközpontba és csináld meg ott, olcsóbban kijössz és ugyanazt a paírt kapod! (bács megyében... www.krmkk.hu)
UIÉn is állást keresek... akár távmunkát is.... weblap szerkesztés, moderálás, újság szerkesztés, tesztelés, bármi jöhet!
Köszi
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
GrandeP
addikt
Bács megyében a www.krmkk.hu oldalon vannak infok... a többiben meg nem tudom...
Googlébe beírod h képző központok és rá keresel a hozzá közel lévőre. VAgy be mész a munkaügyi központba és megkérdeed h nem tudják-e hol van a közelben.
Tudniuk kéne, mert oda közvetítik a munkanélküli diplomásokat is.NA ne offoljuk szét a topicot..
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB
- Gamer PC Intel I7 12700KF / 32GB DDR4 / RTX 3080 10GB / 1TB SSD / Beszámítás / Garancia /
- Eladó egy jó gamer pc! I5 9600KF (3,7ghz),RTX 2060 6GB, SSD 240GB,+2TB HDD, 16GB RAM
- Játszós PC , R5 5500 , RTX 3060 Ti , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC eladó! Jó áron! I5-9600K, RTX 3060 12GB, HDD 1TB, +240GB SSD, 16GB RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest