Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- VR topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi haladó szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghoosty
őstag
Tegnap kb 20 percet játszottam vele, az alapján semmi bajom nincs vele. Ennyi idő nagyon kevés, de az első benyomás pozitív.
Bár van egy félelmem, hogy nem véletlenül lehet gyorsítani a gyártást/termelést/építést stb, így később nem fogok tudni haladni.Valaki írta, hogy nincs tutorial, pedig van, legalábbis nekem mindent elmagyarázott amire szükségem volt.
Akadozást tapasztaltam, amit én a szerver leterheltségének tudtam be, mert csak olyankor történt amikor biztos, hogy a szervernek is kellett szerep. Egyáltalán nem volt vészes.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged