Hirdetés
- CES 2026: nagyon szeretné kézikonzolokban látni a Panther Lake-et az Intel
- Gaming notebook topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Videószerkesztés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Vangelis
üzenetére

jó oké
, láttam, de abban sajna nem, én elkezdtem a kampányt, mindjárt az volt az első, aztán csak lestem a sok új dolgot, így inkább külön pályákat nyomtam, hogy ne nyomingeren menjek majd tovább, aztán mikor láttam, hogy lekezeli a régi térképeket, akkor vissza se néztem, van több mint ezer térkép, és jó pár kampány is.
Majd este ránézek, mi van arra.. -
törölt tag
válasz
Vangelis
üzenetére
Nekem itt porosodik a polcon.

Viszont a Heroes III W.O.G. az most is fent van, és annyira mégsem offtopic, mivel sztem pont a legjobb dolgokat vették át a Heros IV-ből, nekem így tökéletes a Heroes III.
Pedig sokat nem használok, a magasabb szintű lények elérhetőségét, meg még vmit..
Viszont azzal csupán azzal hogy ' wogizálja ' a régebbi térképeket, és berakja a commander-t mer tökéletes
-
törölt tag
csőzet!
elsőre csak köszönömöt akarok mondani, mert ezt a topicot olvasgatva szedtem le a Wake of Gods nemhiv. kieget a H3-hoz, és nekem nagyon jó.
Eleinte a heroes.hardwired.hu-n Bővebben: link olvasgatva, nem nagyon akarodzott feltenni, a rá jellemző scriptelések miatt, de innen oda mentem, leszedtem, felraktam.
Maga a WOG kampány annyira nem fogott meg elsőre, de a SOD-os nem kampány küldi nagyon jól átformálodott, piszkosul tetszik, nagyon bejön a tábornokosdi, és a sok átvett cucc a H4-ből, de azért H3 maradt. én át nem alakitottam, WOGizáltam (vagy mi
)
és kész.
desznyó jó.
mikor a szellem behemótjaim átalakultak sárkánnyá csak néztem, aztán állam leesett, hogy milyen mob lett az a sárkány. pfffff.....igazából csak kergetni kellett a népet.
a mithril felhasználás is tetszik.
és az hogy néha olyan szinten felpumpálva jön nekem egy ellenséges hős, hogy csak nézek,...rendesen megborultak a H3 sebzés-védekezés kiszámíthatóságai.
szerk: ja, és ezért amikor csal a gép (szinte mindig gebedjen meg
) akkor érík meglepetések az emberfiát. 
asztem kemény vagyok a pumpált behemótjaimmal, és egy ellenséges 40db ogre főnök 750-eneket hajígált a nyakukba.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Netflix
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- CES 2026: nagyon szeretné kézikonzolokban látni a Panther Lake-et az Intel
- Gaming notebook topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Napelem
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Gitáros topic
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- Apple iPhone 16 Pro MAX 256Gb, White Titan, Makulátlan állapotban, kártyafüggetlen, 3év , 100% akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4195, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest