- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED monitor topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Akciókamerák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
Aktív témák
-
Thrawn
félisten
Köszönjük a linket, ezt zártam.
-
FehérHolló
veterán
Itt a topicja, itt folytassátok, legyetek szívesek: [link]
Ha leírod a fent linkelt témában, hogy pontosan melyik pálya, talán tudok segíteni.
-
Skyhunter
őstag
Közben megtaláltam itt[link] Elkezdtem...hát ősszel lesz 9 éve,hogy hírozozok,de hogy lehet egyáltalán a vár elől kijönni az első pályán.....?Hihetetlen....
-
Skyhunter
őstag
És ezt a Reinkarnációt honnan lehet letölteni,vmi linket tudnál dobni?A mai napig játszom a Heroes 3-at,a kampányokat is,és a WOG-os scenariokat is....
Ennyit talán csak a Panzer General 1-et toltam.
Jah,egy vmit a mai napig nem sikerült megcsinálni....az Armageddons Blade kampánysorozatának utolsó,6.hadjáratát...az vmi eszm nehéz,esetleg vmi leírás vagy tipp hozzá? -
LucifeI2
őstag
Nem tudom játszott-e valaki a Reinkarnáció című kampánnyal, én most fejeztem be és azt kell mondjam nagyon jóra sikeredett. Amit még meg kell említsek, aki ezt végig tolja, nem sok újat lehet neki mutatni ebben a játékban, mert ez a kampány nem a könnyű fajtából van, elég nehéz.
-
mana
csendes tag
Sziasztok.
Egy olyan kérdésem lenne, hogy interneten hogyan lehet kapcsolódni egymáshoz, ha játszani akarunk?
Kiválasztottam az új játék-többjátékos mód - tcp/ip -host utvonalat, de amikor kreálni akartam egy játékot, mindig azt irja ki hogy legalább két játékosra van szükség a többjátékos módban való játékhoz. Válassz új játékot, vagy ellenőrizd a további beállitásokat.
Akkor nem ugy kell hogy én kreálok egy játékot, és az ip cimemet megadva tud valaki csatlakozni?
Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Nintendo Switch 2
- Építő/felújító topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Eredeti játékok OFF topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Samsung 840 SSD 120GB újszerű, 100/100
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- 128 - Lenovo Legion 5 (16IRX9) - Intel Core i7-14650HX, RTX 4070 (ELKELT)
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged