Aktív témák
-
Gyurcó
csendes tag
Amúgy csak egész pici tüzecske lett.
Bocs, de későn vettem észre a videókártyás topicot. A másikat akartam törölni, de nem tudtam...
Nem tudom, hogy láttad e a rendszámomon, hogy friss husi vagyok. De azért nem kell bekapni.
Bocs, ha valamit rosszul értettem, de Én azt hittem, hogy ezek a topic-ok azért jöttek létre, hogy egy témát megvitassunk.
Nekem egy zsenge gépen van ilyen videókártyám, és kiváncsi lettem volna, másnál hogyan teljesít.Még szerencse, hogy volt egy normális válasz is.
Háááááát, köszi. -
Egyiket sem. Igazából a házigazdák közül senki sem örül az állandó offolásnak, külön azért hoztuk létre a Fáradt Gőzt, hogy ott lehessen nyomulni, a hardver fórumok meg hasznosak maradhassanak a később jövőknek, mint infóhalmaz.
Újabban kezd elterjedni az offolás, már zavaróan, és ez nem jó. Szeretnék megkérni mindenkit, így téged is, hogy konkrét, ''szakmai'' hírekre, cikkekre és kérdésekre ne offoljatok. És most, irány a Fáradt Gőz :)...
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi