Aktív témák

• 9CS

senior tag

válasz Sutika #1 üzenetére

Nincs most előttem Xp (sajnos), de nagyjából megpróbálom leírni. Administrators = Rendszergazdák ez csoport (group), Administrator = Rendszergazda Ők felhasználók. Egy rendszergazdát létrehoz az Xp a telepítésnél ez az alapértelmezett felhasználó. Van rendszergazdák nevű csoport is! Új felhasználó létrehozásánál az egyéb csoporton belül kell a rendszergazdák közé tenni a kivánt felhasználót. Belőttem egy Xp-t tehát:
    Vezérlőpult -> teljesítmény és karbantartás -> felügyeleti eszközök -> számítógép kezelés eme konzolon belül: helyi felhasználók és csop. -> felhasználók jobb klikk -> új létrehozása, adatlap kitöltése ok, megjelenik a név ezen jobb klikk tagság fül-> hozzáadás-> speciális-> keresés most-> imho a rendszergazdák csoport ezt jelöld ki add hozzá aztán ok, a sima felhasználók csoporttagságot kitörölheted. ok ok ok nem tom hányszor. Kijelentkezés bejelentkezés és hopp egy sajá rendszergazdát csináltál. Nem ám ezzel használni a gépet folyamatosan!

• Sutika

csendes tag

Hi, mindenkinek aki olvassa. Segítséget kérnék, hogyan lehet létrehozni winxp-ben olyan ''administrators'' csoportot, ahol lehet pl. szoftvereket telepíteni, mert a magyar xp-nél rendszergazda van és nem administrators. A PCWorld írja, hogy hozzunk létre ilyen felhasználói csoportot (nem felhasználót) és akkor lehet telepíteni a kívánt dolgokat.

Aki tudja, kérem írja meg, ha lehet részletesen, mert nem vagyok igazán egy nagy penge.
    Köszi előre is

Aktív témák